A szombati mérkőzés fényesre sikeredett a Komló kézilabdacsapatának: 21 – 23-ra nyerte a mérkőzést a Gyöngyös otthonában.

Nem indult jól az idei szezon a kék-fehéreknek. Eddig egyetlen idegenben játszott mérkőzés sem hozta meg a győzelmet. A Gyöngyös elleni szombati mérkőzésen viszont végig jobban szerepeltek az esélyesebb hazaiakkal szemben.

Ratko Djurkovics vezetőedző szerint is nagyon kellett ez a győzelem a csapatnak. Végig keményen küzdöttek a fiúk, igazi összjátékkal megérdemelten nyertek. Ez a mérkőzés szinte az utolsó lehetőségük volt, a két pont nagyon jókor jött.

Az edző szerint a fiatalabb játékosok is sikeresen integrálódtak a csapatba, a tapasztaltabb idősek maximálisan segítik az újoncokat. A mérkőzésen is mindenki a tőle telhető legjobbat nyújtotta, bravúrosan játszott csapata.

Djurkovics bízik benne, hogy ez a győzelem kellő önbizalmat ad a PLER elleni mérkőzéshez, melyre október 3-án kerül sor.

B.BRAUN GYÖNGYÖS-SPORT36 KOMLÓ 21-23 (11-11)

Gyöngyös, játékvezetők: Medve, Nagy L.

GYÖNGYÖS: Hudák, Tamási (kapusok), Bali 1, Catalina, Debreczeni, Koller 2, Kovacsics P., Marczinkó 4, Ménfői, Mester 1, Nagy B. 1, Sándor 1, Szalafai 1, Szemikov 5 (4), Varsandán M. 5. Edző: Debre Viktor.

KOMLÓ: Granic, Selymes (kapusok), Jerkovic 2, Kordic 3, Laufer, Marcsek 2, Markovic 5 (2), Nakhayenka 1, Oszlár, Péter Szabó, Sanad 4 (1), Sebestyén, Sunajko, Szögi, Szöllősi Bence 6, Wéber. Edző: Ratko Djurkovics.

Kiállítások: 2, ill. 12 perc.

Hétméteresek: 5/4, ill. 4/3.ra nyertek, és első sikerüket aratták a szezonban.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 962 035 megtekintés

Videó: 49 106 466 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7059662

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh