Szeptember 19-én zajlott a III. Komló Kupa, ahol szép eredményeket értek el Sziebert Péter tanítványai. A megmérettetésre tizenöt városból szép számmal érkeztek versenyzők, majdnem százan léptek szőnyegre.

A komlói egyesület öt éve alakult, a csapatban több korosztály is képviseli magát. A szombati bajnokságon kiemelkedő eredménnyel szerepelt:

Reisz Adrián – junior 1. hely

Kiss Máté – junior 3. hely

Baán Dániel – felnőtt 3. hely

Csapat kata : Sziebert Péter, Sziebert Dalma, Németh Enikő – 3.hely

Sziebert Péter köszönetet mondott minden támogatónak, nagyon boldog és hálás hogy ilyen összetartó, segítőkész csapata van. Mint mondta, továbbra is számít a segítségre, mert csak így tudnak még sokáig eredményesen működni.

Polics József elismerő szavakkal méltatta az egyesületet és a rendezvény lebonyolítását. A polgármester szívügyének tekinti a város sportlehetőségeinek bővítését, nagy örömére szolgál, hogy városunkban egyre színesebb a választék.

Október elsejével heti két alkalommal külön gyerekcsoportot indít az egyesület egy - egy órás edzésekkel a Kenderföldi Iskolában. Nagycsoportos óvodások és első-második osztályos kisiskolások jelentkezését várják. Most még vegyes csoportban, de ha a létszám megkívánja, külön fiúk és lányok részére is tartanak foglalkozásokat.

Fotók: Komlói Kyokushin Karate Sport Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 713 486 megtekintés

Videó: 48 925 978 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7027158

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh