Újabb győzelmeket tudhat magáénak férfi kézilabda csapatunk. Hazai pályán lelkes szurkolótábor bíztatása mellett három góllal húztak el a Cegléd elleni mérkőzésen.

Összeforrt a csapat, mindenki a tőle telhető legjobbat nyújtja. Djurkovics biztos kézzel irányítja együttesét, ez jól látszik az edzéseken ugyanúgy, mint a mérkőzéseken.

A Cegléd ellen szoros mérkőzésre számított a vezetőedző, hiszen rutinos, jó játékot játszik az ellenfél. Ennek ellenére a Komló végig felkészültebb játékot mutatott.

Az ötödik percben Semikov örvendeztette meg a nézőket, majd Jerkovics jött lendületbe. Az első félidőben végig diktálta a Komló az iramot. A második félidő mozgalmasra sikeredett. A Cegléd két gólt is lőtt emberhátrányból.

A mérkőzést mégis a Komló uralta szép megoldásokkal, jó védésekkel.

A végeredmény Sanad utolsó percben lőtt góljával tehát 24-21 (13-10).

Pénteken pedig úgy játszott Orosházán a Sport-36, mintha csak otthon lenne. Ratko Djurkovics nagyon örült a szurkológárdának, akik elkísérték a csapatot. A vezetőedző örömmel számolt be a mérkőzésen tapasztalt szép megoldásokról. Dicsérte a fiúkat az összehangolt támadásokért, a fegyelmezett játékért.

Az első félidőben öt góllal vezetett a Komló, 8-13 lett a félidő végeredménye. Magabiztos támadásokkal, pontos lövésekkel, remek védekezéssel pedig 19-25-re megérdemelten nyerték a mérkőzést.

November 28-án, szombaton 17.00 órakor a Balatonfüredet fogadja a hetedik helyen álló, tizenhárom pontot szerző Komló.

Fotók: Pöfike sport

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 723 182 megtekintés

Videó: 48 933 483 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028558

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh