2012. február 19-én a soron következő Regionális Kadett bajnoki fordulón vett részt a Komlói Bányász Sport Klub Női Kosárlabda Szakosztályának utánpótlás kosárlabda csapata. A torna rendszerben lebonyolított mérkőzéssorozat következő helyszíne Szegeden volt, ahol a komlói csapat a rivális Kaposvárral és az eddig nyeretlen Pécsi Női Kosárlabda Klubbal játszott a kiírás szerint.

I. mérkőzés

KBSK – Kaposvári Mágusok

49 – 56 (7-20; 12-12; 18-4; 12-20)

Legjobb dobók: BALÁZS REGINA 20, KAKÓCZ KATA 9/3, PERLECZKY BOGLÁRKA 8, Miltner Szandra 8, Csertán Csenge 4, Tóth Fanni, Szigeti Dalma, Topp Dóra

Nagyon elszántan készült a komlói gárda az ellenféllel szemben, azonban a mérkőzést rossz előjelek árnyékolták be. A csapat 3 meghatározó játékosa: Farkas Mercédesz, Kürtösy Ilona és Szabó Nóra sérüléssel küszködve nem tudta vállalni a játékot, hiányuk nagy veszteségnek ígérkezett.

A mérkőzés kezdete után két perccel, pedig egy balszerencsés mozdulat folytán megsérült Kakócz Kata, a csapat egyik legmeghatározóbb játékosa.

Az előzmények ismeretében nem volt meglepetés, hogy a Kaposvár csapata elhúzott az 1. negyedben. Sajnos a kialakult nagy különbség miatt, futhattak a lányok az eredmény után, amit a 3. negyedben mutatott nagyszerű, 10-0-s rohammal sikerült kiegyenlíteniük. A sérülten így is jól játszó Kakócz és a lepattanókat szorgalmasan gyűjtögető Balázs erőfeszítése ellenére is csak 1 percig tudta átvenni a vezetést a csapat a 36. percben. Sajnos a fiatal játékosok rutintalanságuk miatt nem tudták tartani az eredményt, majd a Mágusok bevarázsoltak néhány pontot, mely után kialakult a fenti végeredmény.

A mutatott küzdés és győzni akarás mellett szégyenkezésre nem lehet ok, a következő fordulóban a sérültek felgyógyulása után javíthatnak a lányok és győzelmük esetén bebiztosíthatják helyüket a csoportban.

II. mérkőzés

A torna II. mérkőzéseként kiírt KBSK – PNKK összecsapás a pécsi csapat távolmaradása (mely a torna napján derült ki) miatt elmaradt. Helyette barátságos mérkőzést vívott a helyi csapattal a komlói gárda, mely jól szolgálta az utánpótlás játékosok fejlődését.

Az elmaradt mérkőzést márciusban Komlón pótolják be a csapatok.

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 70 696 537 megtekintés

Videó: 44 044 272 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6237994

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh