A pénzhiány hamarosan Önt is el fogja érni, ha nem ismeri meg és használja fel a svájciak titkát!

Mint Ön is tapasztalhatta, a közelmúltban igen megváltozott a pénzügyi kultúra, és ezzel kötelező dolga mindenkinek, hogy fejlődjön ezen a területen, mert ha ez így folytatódik, akkor a pénzhiány hamarosan begyűrűzik, aminek a gyökere még a ‘70-es években alakult ki hazánkban, és ez mindenkit érinteni fog, ha nem marad fizetőképes szereplő a gazdaságban ebben a pénztelenségben!

Miért is van ma egyre nagyobb pénzhiány a fejlett bankrendszer ellenére?

A válasz a mai moder pénzrendszerekben keresendő, amit Ön is használ a mindennapjaiban, és amiből elég annyit megjegyeznie, hogy a kamatos kamat alapján létrehozott új folyószámla hitelpénzek úgy keletkeznek, hogy a bankok a fedezetre elkülönített pénzösszeg ötvenszeresét (2009-től) adják kitörvényesen hitelbe, kamatra, növelve vele az inflációt, és a pénzhiányt.

Ezeknek a fedezetlenül kihelyezett hiteleknek az eredménye pedig az, hogy a kamatok visszafizetésére sosem lesz elegendő pénzmennyiség a jelenlegi gazdaságban, mert az egyszerűen sosem létezett.

A mai magyar gazdaságban, akik hitelt vettek fel korábban, és költötték el a hitelpénzüket, melyeket fedezetlenül bocsájtottak ki, ennek kamatait a gazdaság meglévő pénzkészleteiből kell azt visszafizetniük, azaz a kamatos kamat visszafizetése folyamatosan-, és exponenciálisan növeli a pénzhiányt, a bankok javára, amiből pedig az önkormányzatnak is meg kellene élnie.

Összegezve: a mai kereskedelmi bankok működése nagyerőkkel szívja el a gazdaságból Ön elől is a pénzt, aminek az eredménye, hogy egyre több ember, és vállalkozás marad pénzbevétel nélkül, és gatyásodik le teljesen, ami hamarosan Önt is érinteni fogja, ha eddig nem.

Mi a megoldás?

Mint azt már említettük, a Svájciak titkát kell csak megismerni, ami alapjában nagyon egyszerű: Ők úgy hívják, hogy körön belül vásárolnak, azaz “közösségi pénzt-”, “helyi pénzt” használnak a globális pénzek helyett, mely kamatmentes.

A svájciak egyszerűen semmi mást nem tesznek, mint olyan közösségben működnek gazdaságilag, akik egymás termékeit/szolgáltatásait fogyasztják kamatmentes hitelbe, és ezt a hitelt pedig ugyanennek a körnek kell visszafizetniük DE termékben és/vagy szolgáltatásban.

A svájciak tudják, hogy az ilyen körön belüli vásárlásoknál pl. sokkal könnyebb a marketing, és az értékesítés, mert Ők tudják, hogy csak így maradhat meg nekik rövid-, és hosszútávon a munkájuk, ha azt egymástól szerzik be, és fogyasztják.

Hihetetlen? Akkor ismerje meg pl. a svájci WIR Szövetkezeti Bankot (wirtschaftsring = gazdasági kör). A WIR banknak saját közösségi pénzük van a Svájci Frank (CHF) mellett, ami a CHW.

A CHW-t pedig kizárólag egymás közt használják, mert csak így tudnak egymásra támaszkodva stabilan, jólétben, a globális gazdasági nehéségektől függetlenül működni.

Szóval, ha Ön is egy ilyen kört alkot, vagy lép be, akkor a legatyásodott polgároknak garantáltan lesz folyamatosan munkája.

Jöjjön el Ön is az Országos “Helyi Pénz” Konferenciára

2011. november 8.-án Budapesten szervezzük meg az Országos “Helyi Pénz” Konferenciát az ország leghitelesebb szakembereivel. A szemfelnyitó előadásokból megismerheti azokat a már 15 éve is működő hazai megoldásokat, melyet már Magyarországon több, mint 1000 magyar vállalkozás használ sikerrel.

További részletek: Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 76 687 303 megtekintés

Videó: 49 755 967 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7129350

Jelenleg az oldalon

12
Online

Interreg CE1013 REFREsh