A magyar Hungarian Shadow Dancers nem mindennapi műsorával bűvölte el az angol zsűrit. Az árnyjátékokkal előadott darab nyugodtan állíthatjuk, hogy előadásában, koreográfiájában egyedülálló. Minden magyarnak ilyenkor a szíve melegen ver, mert tényleg olyan kreatív produkciót láthatnak a nézők, hogy tátott szájjal lehet csak végig nézni. (a videó megtekinthető itt: Kattintson ide... ). Nem biztos, hogy jó a hasonlat-, de talán hasonló érzés lehetett a 6:3 is.

Szégyen, hogy az együttesnek Angliában kell a szárnyait próbálgatnia. A magyar értékeket bemutató előadásuk próbájáról készült videó megtekinthető itt: Kattintson ide...

Ebben az örömben nekünk csak az az üröm, hogy miért a facebookról, a youtubról kell erről a magyar lakosságnak tudnia? A közszolgálati médiák mit csinálnak?, rendőrségi, és katasztrófavédelmi hírekkel tömik a lakosság fejét nap mint nap.

Nagyon sajnálom, hogy ezek a művészek előadásukat Angliában debütálták, bár biztos megvan rá az okuk.

Akár hogy keres rá az ember szinte csak a külföldi oldalakon lehet őket megtalálni.

Hol van ilyenkor a magyar hírszolgáltatás a média? Hol van a magyar művészeti ágakat felkaroló, kereső ágazat...talán sehol.

Mindenesetre köszönöm a Hungarian Shadow Dancersnek, hogy megint magyarnak érezhetem magam, mert manapság nagyon ritkán tud ilyen melegen verni az ember szíve.

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4823873

Jelenleg az oldalon

3
Online