A Google még jobban felkeltené az érdeklődést a megjelentetett videók iránt.

Weilong Yang, a Google videotartalom-elemző csapatának és Min-hsuan Tsai, a YouTube munkatársa közös blogbejegyzésében mutatta be azokat a változtatásokat, amelyek a YouTube indexképeit érintik. A legfontosabb újdonság, hogy a mesterséges intelligenciát hívják segítségül, hogy a különböző felvételekhez a legjobb indexképek készüljenek és ezáltal még inkább felfigyeljenek a tartalmakra a látogatók.

Az új eljárás alapján fotók készülnek minden egyes videóról, majd ezeket kiértékelik és a legmagasabb értékelést kapó fotóból lesz indexkép. Az alkalmazott mesterséges intelligencia kiértékeli, hogy milyen dolgok jönnek be a felhasználóknak és a legmagasabb értékelés mellett arra is figyel, hogy olyan felvétel kerüljön az adott videók mellé, amely ahhoz a legjobban illik. Ez vezethet a még nagyobb érdeklődéshez és a magasabb kattintási számhoz.

A tesztek azt mutatták, hogy a mesterséges intelligencia által készített indexképeket 65 százalékkal jobban fogadták az emberek. A mutatott fotók minősége sokkal jobb, mint korábban és ebből a YouTube is profitál. Az alkalmazott Deep Learning mesterséges intelligenciát használja többek között a Facebook, a Snapchat és a Yahoo! is, hogy így próbálják meg jobbá tenni a termékeiket és a szolgáltatásaikat.

Forrás: sg.hu Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 47 946 939 megtekintés

Videó: 27 393 084 megtekintés

Látogatók

Összesen5119131

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh