Egy egyiptomi napilap (Al-Shuruk) szerint egy kínai hadihajó haladt végig a Szuezi-csatornán a Földközi-tengerre. A romboló úton van Szíria felé, a tervek szerint a szír vizeken haditengerészeti gyakorlaton fog részt venni.

Ez a bizonyos haditengerészeti gyakorlat az a művelet, amire az orosz és az iráni flotta is nemsokára megérkezik, és egyáltalán nem haditengerészeti gyakorlatról van szó, hanem a NATO beavatkozás blokkolásáról, a NATO erők elleni közös keleti fellépésről. Ezzel eljött az a pont, amit ezen a honlapon már évekkel ezelőtt előre vetítettünk: a Nyugat hanyatlásával a Kelet felemelkedik.

A nyugati agresszivitás lanyhulásával ez egy lassú gazdasági folyamat lehetett volna, de a NATO agresszív terjeszkedése szükségessé tette, hogy a Kelet erre katonai erővel rásegítsen. Az orosz, kínai és iráni flotta Szíria partjai mellett összpontosul, hogy megakadályozzák egy a NATO által kiszemelt újabb ország gyarmatosítását.

Napok kérdése, és a kínaiak is odaérnek arra a közös „haditengerészeti gyakorlatra”, amit a három nagyhatalom hivatalosan mindvégig tagadott, de ennek célja kizárólag az időnyerés volt. Akinek egy csepp esze van, már nem lehetnek kétségei: nem haditengerészeti gyakorlatról van szó, hanem a felemelkedő keleti nagyhatalmak közös békefenntartó hadmozdulatáról – és ez esetben már egyértelműen a NATO a felforgató fél. Az Egyesült Államok világcsendőri szerepének leáldozott.

Forrás: jovonk.info Kattintson ide...

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 682 883 megtekintés

Videó: 48 894 386 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7022017

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh