Hatalmas a jajveszékelés. A szír hadsereg szó szerint kivégzett pár újságírót. De nézzük meg, valóban ez történt?

Két újságíró meghalt a harcok közben, az tény. Ám az efféle "újságírók" Líbiában is ott voltak, és tudósítottak. Az ilyen CIA/Moszad és MI6 által felkészített újságírók valójában nem újságírók. Két szerepük van. Az egyik, hogy aktívan lázítanak és bujtogatnak, miközben lehazudják a csillagokat is az égről, az információs háború katonáiként álhírekkel, dezinformációkkal becsapva az alacsonyabb értelmi képességű néprétegeket. Olyan tudósításokat adnak a helyszínekről, amilyet a Moszad és a CIA megrendel.

A Libanonban működő felderítők állítólag vették a szír hadsereg rádió adását, amiben az újságírókról beszélnek. Mivel a hadsereg Homsz városát teljesen elzárta, az összes elektromos és kommunikációs lehetőséget elvágták, könnyedén bemérhetik az ügynökök helyét. A rádió és mobiltelefon forgalom ugyanis szinte a nullára csökkent emiatt, csak az idegen hatalmak ügynökei akarnak mindenáron kapcsolatot létesíteni. Ezek pozícióját folyamatosan bemérik, és a tüzérség és a gyalogság támadja.

Az újságírónak álcázott ügynökbanda is éppen így bukott le. Rádiókapcsolatot létesítettek a CNN hírcsatornával. Miután megtámadták őket, menekülőre fogták volna. Csakhogy ez a valóság és nem egy hollywoodi filmszemét. A csoport több tagja súlyos sérülésekkel fekszik valami összetákolt kórházban, két bajkeverő viszont közvetlen RPG találatot kapott. Azonnal meghaltak.

Szíria keményebb dió lesz mint Líbia volt. Ráadásul Líbia esete rengeteg tanulsággal szolgált arra is, hogy mindenkit föl kell kutatni, aki a Nyugattal bármiféle kapcsolatot tart fent. Az első pillanattól kezdve elvágják a lehetőségét is, hogy a Nyugat valami átmeneti tanácsnak nevezett pribékekkel a legkisebb hídfőt is kialakíthassa. Szíria jelen pillanatban a szabadságáért küzd, egy hatalmas nyugati katonai gépezettel szemben. Nem olyan dúsgazdag már ez a katonai tömb, mint volt, de a hadseregei és képességei még megvannak, és a szándéka arra, hogy romba döntse azokat az országokat, amelyek nem hajlandóak a cion-imperialista igába hajtani a fejüket. Vagy csak egyszerűen nem felelnek meg a nyugati elképzeléseknek.

Ezek után a tudósítók és újságírók jó lesz, ha pánikszerűen elfutnak Homszból, mert szorul a hurok. Igen sok ügynök lesz hullazsákban nemsokára.

Forrás: jovonk.info

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4051143

Jelenleg az oldalon

6
Online