Jobb, illetve biztonságosabb lett-e a világ Oszama bin Laden halálával? Ez volt az alapvető kérdése az RT hírcsatorna tudósítójának, aki Anthony Wile-lal, a DailyBell alapító főszerkesztőjével Osama bin Laden halálának fontosságáról és esetleges következményeiről beszélgetett.

A riportban elhangzott kérdésre, miszerint aggódnunk kell-e bármilyen megtorlás miatt, már tudjuk a választ (kettős robbantás május 13-án Pakisztán északnyugati részén, pokolgépes merénylet május 20-án két amerikai konzulátusi gépkocsi ellen...).

Az alábbi videóban az interjút láthatjuk magyar felirattal:

Kattintson ide...

(Az RT vagy RussiaToday egy globálisan fogható, többnyelvű, non-stop hírcsatorna a világ híreivel és az orosz kormány finanszírozza. A Russia Today egy olyan hírcsatorna, ahol igazán égető témákról hallhatunk és ahol meg merik kérdőjelezni a Fehérház álláspontját, fontos szerepet játszik a kasztrált amerikai média által hagyott információs hézagok betöltésében. Amikor a Russia Today az amerikai repülőterek hirdetőtábláin akarta reklámozni csatornáját, melyek provokatív szövege arra emlékeztette volna az embereket, hogy ismerjék meg a hírek mindkét oldalát, a reklámokat villámgyorsan betiltották.)

Forrás: idokjelei.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 58 549 866 megtekintés

Videó: 34 669 924 megtekintés

Látogatók

Összesen5647851

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh