Kedvünkre válogathatunk a túraötletek közül, vagy megtervezhetjük saját túránkat mobilon. Végre megjelent az ingyenesen letölthető, nem csak Magyarországon használható Természetjáró app.

A Magyar Természetjáró Szövetség ingyenes túrázós applikációját „Természetjáró” néven találjuk a Google Play Store-ban és az App Store-ban. Az alkalmazás növekvő népszerűségét mutatja, hogy rövid idő alatt az első helyre kúszott fel a magyar Apple „App Store Travel” kategóriájában és a Google Play Store „Utazás és helyi információk” kategóriájában is, írja a Turista természetjáró magazin.

termeszetjaro.hu tartalmaira épülő alkalmazás gyakorlatilag egy mobilos útikönyv, rengeteg előre megírt gyalog- és kerékpártúra-ajánlattal, számos természeti és kulturális látnivaló ismertetőjével, interaktív, a megfelelő réteg bekapcsolása után a jelzett utakat is mutató turistatérképpel, túratervezővel és útvonalrögzítővel. Itt tudhat meg többet az alkalmazásról.

A kéktúrázóknak külön jó hír, hogy az alkalmazásban megtalálható az összes szakasz leírása, pecsételőhellyel, szálláslehetőségekkel. Mivel szinkronizálja az elmenthető tartalmakat a honlap és a mobilunk között, az ingyenes (nem kötelező) regisztráció után megtervezhetünk egy túrát a számítógépen, aztán terepen telefonunkkal követhetjük a nyomvonalat, és ehhez – ha előtte letöltjük a tartalmat – még térerő sem kell.

Forrás: turistamagazin.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 804 222 megtekintés

Videó: 47 966 910 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887452

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh