Idén is megrendezi a Diákhitel Központ a felvételizők hétvégéjét. Január 19-én és 20-án az érdeklődő diákok, szülők és tanárok a www.felvetelizz.hu oldalon a felvételi eljárás folyamatáról vagy a pályaválasztás dilemmáiról faggathatják a téma szakértőit, illetve hallgathatják meg előadásaikat számítógépen vagy mobiltelefonon.

A Diákhitel Központ MTI-hez eljuttatott tájékoztatója szerint a előadások kitérnek a felsőoktatási tanulmányok finanszírozási kérdéseire, míg a döntéshozatal lelki útvesztőiben pszichológus és egyetemi hallgató osztja meg az élményeit, tapasztalatait a hallgatósággal. A workshophoz a legnépszerűbb hazai egyetemek is csatlakoztak, amelyek egyedi microsite-okon mutatkoznak be az eseményen.   

A felvételizők hétvégéje minden érdeklődő számára ingyenesen elérhető, az eseményhez csatlakozott Milák Kristóf, Európa-bajnok és világbajnoki ezüstérmes úszó, aki élsportolóként és első éves egyetemistaként bíztatja a fiatalokat a továbbtanulásra.   

Az online chat lehetőségek időpontjaiért érdemes ellátogatni az esemény hivatalos oldalára, a www.felvetelizz.hu honlapra, ahol további részletek is elérhetők a programról.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 810 085 megtekintés

Videó: 47 974 492 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6888065

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh