Tizenegy éve már, hogy a Duna-Dráva Cement Kft. minden ősszel meghirdeti két cementgyára vonzáskörzetében a Zöld Megoldás-pályázatot. Teszi mindezt azért, hogy tovább növelje a „zöld” projektek számát, útmutatást adva ezzel a fenntarthatóság és egy élhetőbb jövő kialakításához.

Az elmúlt 11 év során számtalan oktatási intézmény, közhasznú szervezet és kulturális központ nyert forrást „zöld” törekvéseik megvalósítására a Zöld Megoldás-pályázat keretében.

A pályázat lényege és célja változatlan: az idei évben is olyan elképzeléseket várnak, amelyek a környezet védelmét tűzik ki célul. Olyan energiagazdálkodással, CO2 kibocsátás csökkentésével, valamint hulladékkezeléssel és vízgazdálkodással kapcsolatos projektek megvalósítása, melyekkel a hosszú távú fenntarthatóság alapelveit is figyelembe veszik.

A 2021/2022-es időszak végén a váci és a beremendi térségből érkező pályázatokra 3-3 millió forint, míg Pécs és környéke számára 1,5 millió forintos támogatás áll rendelkezésre.

A vállalat a 2021/22-es pályázati időszakban is segítségül hívott - a váci és a baranyai régióban is - egy-egy szakmailag tapasztalt támogató szakértőt, akik hasznos és újszerű tanácsokkal és ötletekkel segítik a pályázókat.

A jelentkezők pályázatukat 2021. szeptember 6. és december 3. között adhatják le.

Az aktuális pályázati anyagok a vállalat honlapjáról tölthetőek le.

Forrás: DDC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 752 523 megtekintés

Videó: 48 952 573 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7032106

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh