A Duna-Dráva Cement Kft. (DDC) számára kiemelten fontos, hogy a munkatársak szívesen dolgozzanak a cégnél, valamint az is, hogy a DDC-re, mint családbarát munkahelyre és felelős, fenntartható célokat képviselő vállalatra tekintsenek.

Az építőanyag-ipari vállalat felelős munkáltatói törekvéseit most szakmai díjakkal is elismerték.

Felelős foglalkoztatóként is kitűnik

Az OFA Nonprofit Kft. 2016 óta hirdeti meg "Az Év Felelős Foglalkoztatója" pályázatát, amelynek célja azon hazai munkáltatók elismerése, akik számára az emberi erőforrás központi értéket képvisel.

Az Év Felelős Foglalkoztatója 2021 nagyvállalati kategória győztese a Duna-Dráva Cement Kft. lett.

A család a legfontosabb

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány évek óta elismeri azokat a cégeket, amelyek családbarát gyakorlatokat vezetnek be a mindennapi működésük során, és ezeket a munkatársak igényei szerint alakítják.

Az Év Családbarát Vállalata fődíj mellett kiosztották a "Családbarát Vállalat" címet, idén 39 vállalat, többek között a DDC számára is. A cím nem jár automatikusan, minden esetben tiszteletre méltó eredmények állnak a háttérben.

Fenntartható cégfilozófia

A fenntarthatóság és a környezettudatosság napjainkban egyre inkább áthatja a társadalmi szférát és az üzleti életet egyaránt. A felelős és fenntartható célokat képviselő vállalatok egyre hangsúlyosabban jelennek meg világszerte.

A PPH Media 2021-ben, második alkalommal hirdette meg a DoingGood - CSR Award-ot, hogy felhívják a figyelmet a cégek társadalmi felelősségvállalásának fontosságára, és hogy a vállalatok megoszthassák kampányaik tapasztalatait, inspirálva ezzel másokat is.

A Duna-Dráva Cement Kft. az „integrált CSR projektek” témában benyújtott pályázatával különleges, „special mention” helyezést ért el! Az elismerés alátámasztja, hogy a vállalat évtizedek óta kiemelten kezeli a fenntarthatóság és a környezettudatosság kérdését.

Az elmúlt években a DDC számos elismerésben részesült már, amelyek a vállalat honlapján megtekinthetőek.

Forrás: DDC

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 705 895 megtekintés

Videó: 48 919 504 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7025658

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh