A környezetvédelemnek számtalan formája van; a szelektív hulladékgyűjtéstől kezdve az energiatakarékos eszközök használatán át, egészen az autómentes közlekedésig.

A környezettudatosságot nem lehet elég korán elkezdeni! A Duna-Dráva Cement Kft. éppen ezért 2022-ben is megrendezi a Zöld Alternatíva Vetélkedőt a középiskolás diákok és tanáraik számára, hogy tovább bővítsék ismereteiket.

A Duna-Dráva Cement Kft. a Zöld Alternatíva Vetélkedőn ötletes, a környezetvédelemmel és a cementiparral kapcsolatos feladatokkal várja a beremendi és pécsi középiskolásokat. A legjobbnak bizonyuló csapatok kitartó és áldozatos munkáját a DDC nagyértékű ajándékokkal jutalmazza.

Az elmúlt két évben a pandémiás időszakra való tekintettel a Társaság ügyvezetése elhalasztotta a vetélkedőt, azonban idén hatodik alkalommal várják az eseményen az érdeklődő iskolásokat és tanáraikat. 2022-ben a Beremendi Gyár lesz hangos a fiataloktól, csak úgy, mint 2016-ban és 2018-ban.

A DDC kiemelten fontosnak tartja a környezettudatos működést és a cementgyártás fenntarthatóságát, amelyet folyamatos technológiai fejlesztésekkel biztosít.  A korábbi évekhez hasonlóan idén is a környezettudatos cementgyártással, hulladékfeldolgozással, és fenntartható fejlődéssel kapcsolatos kreatív feladványokat kell megoldaniuk a legrátermettebb középiskolás, 9-12. évfolyamos csapatoknak.

Az idei, beremendi vetélkedő részletei a vállalat weboldalán érhetőek el.

Forrás: Duna-Dráva Cement Kft.

A korábbi verseny legjobb pillanatai:

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 58 389 638 megtekintés

Videó: 34 578 333 megtekintés

Látogatók

Összesen5643013

Jelenleg az oldalon

13
Online

Interreg CE1013 REFREsh