Mások mellett Péterfy Bori, a Vad Fruttik és a Hiperkarma fellépésével kezdődik meg szerdán a június 29. és július 2. között több mint 130 zenei produkciót kínáló Fishing on Orfű (FOO) fesztivál a mecseki üdülőtelepülés kempingjében. A rendezvényre már minden jegy elkelt - közölték a szervezők az MTI-vel.

Egyedi Péter, a FOO sajtófőnöke közleménye szerint az egymás után nyolcadik alkalommal elővételben teltházas könnyűzenei fesztiválon olyan fellépőkkel találkozhatnak az érdeklődők, mint a feltörekvő Carson Coma, Krúbi, Esti Kornél, Blahalouisiana, Csaknekedkislány, Elefánt, Bohemian Betyars, Analog Balaton, Deva, Platon Karataev, Ricsárdgír, vagy a már klasszikusnak számító 30Y, Kiscsillag, Bëlga.   

A hip-hop előadók közül mások mellett Beton.Hofi, HOLI, 6363, De:Nash képviselteti magát, viszont először lép fel a FOO-n Szűcs Krisztián, a HS7 frontemberének zenekara, a Mitsoura, a KFT, a Muzsikás, a Balaton és a Kontroll Csoport.   

Nyugalom és csendesebb programok várják a közönséget a fesztivál új helyszínén: a "Semmi tisztás" nevű helyen, a fesztivál feletti erdőben. Itt a nap jógával indul, mélyrelaxációval és handpan hangutazással folytatódik, majd a Szendrői Csaba (Elefánt) nevével fémjelzett közös olvasásra (Olvasni szabad!) invitálják a fesztiválozókat.   

A FOO másik újdonsága, hogy a szervezők felelős alkoholfogyasztásra buzdítják vendégeket. A FOO ALKOHOLSTRATÉGIA program segítségével arra szeretnének rávilágítani, hogy a kontrollált és átgondolt alkoholfogyasztás hosszabb bulihoz, több élményhez és kellemesebb másnaphoz vezethet. A kezdeményezés kapcsán a fesztivál szórólapokkal és pultokba kihelyezett táblákkal segíti a látogatókat - a felelős alkoholfogyasztással kapcsolatos gyakorlati tippekkel. A Fishing civil kitelepülőinek is az addiktológia, azon belül az ártalomcsökkentés, a függőségekkel való küzdelem, a prevenció fő témája - jelezte a sajtófőnök a közleményben.   

A 14. FOO szerdán délben nyitja meg kapuit. A rendezvénnyel kapcsolatban minden fontos információ megtalálható a www.fishingonorfu.hu weboldalon.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 807 693 megtekintés

Videó: 47 971 211 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887821

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh