A közösségi oldalon követhetik egymás mozgását a Sziget területén szétszóródott barátok a Fesztiválkártya Facebook-alkalmazásának segítségével, amely az illető üzenőfalán megjeleníti, hogy a kártya használója hol és mikor fizetett utoljára.

A Metapay Fesztiválkártyához idén egy olyan Facebook-alkalmazást kapcsoltak a fejlesztők, amelynek segítségével könnyebben megtalálhatják egymást az ismerősök. A rendezvény nagysága és a látogatók magas száma miatt évről évre egyre nehezebb felkutatni a különböző helyszíneken lévő barátokat, ebben kíván segítséget nyújtani az új alkalmazás - adta hírül közleményben a kártya kommunikációjával megbízott ügynökség.

A Metapay Fesztiválkártya internetes regisztrációja esetén a kártyát össze lehet kötni a Facebook-alkalmazással, amely engedélyezés esetén a felhasználó hírfolyamában feltünteti, hogy mikor és hol fizetett utoljára. Az üzenet csak a helyet és az időpontot tartalmazza, a fizetés összegét nem. A közösségi oldalon való megjelenés csak az adott felhasználó hozzájárulásával történhet meg, azt előre engedélyezni kell, és bármikor fel lehet függeszteni.

Az alkalmazás mellett egy elektronikus belépés-ellenőrző rendszert is bemutatnak a fejlesztők a Szigeten. A karszalagba épített chip egyrészt azonosítja viselőjét, ha az áthalad a Metapay által fenntartott ellenőrző pontok egyikén, mi több, készpénzmentes fizetésre is használható.

Idén ezt a rendszert egyelőre csak a Metapay saját stábja használja, de jövőre a karszalag akár a Szigetre való belépés eszközévé is válhat.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 809 090 megtekintés

Videó: 47 973 210 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887959

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh