A Bajcsy-Zsilinszky utcában és a Nagy László utcai úgynevezett szakemberlakások környékén folytatódik az útfelújítási program Komlón. Az érintett szakaszokon a következő napokban lezárásokra is számítani kell.

Feszes menetrend szerint zajlanak az útfelújítási munkák Komló szinte valamennyi városrészében az év hátralévő időszakában. A több mint féltucat szakaszt érintő felújítási programban komplex építés-felújítás ugyanúgy megtalálható, mint közműberuházásokat követő helyreállítás.

A héten két helyszínen jelennek meg a munkagépek. A Bajcsy-Zsilinszky utcában a nemrég befejeződött csatornaépítkezések nyomán felbontott úttest újraaszfaltozását végzi el a vállalkozó. A lefektetett gerincvezetéket már több hónapja átadták, így a betemetett munkagödör kellően tömörré vált ahhoz, hogy a süllyedés veszélye nélkül ráteríthessék az aszfaltréteget.

A Nagy László utcában egy körforgalom és a kivezető út aszfaltozása történik a napokban. Az itt álló egykori óvodában 2015-ben alakított ki az önkormányzat öt bérlakást, amikkel a városba költöző fiatal szakemberek lakhatását szeretnék megkönnyíteni. További hat otthon építése jelenleg is zajlik, ezért szükségessé vált a közlekedési helyzet rendezése.

„Az útépítések lezárásokkal és forgalomkorlátozásokkal is fognak járni, amelyekről a közelben lakókat minden esetben tájékoztatjuk. Jó hír, hogy mindkét utcában már az úgynevezett kopóréteget teríti el a napokban a kivitelező, amit a megszilárdulást követően használatba is vehetnek az autósok” – összegezte Polics József polgármester.

Forrás: Komló Város Önkormányzat

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 56 662 805 megtekintés

Videó: 33 647 256 megtekintés

Látogatók

Összesen5588487

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh