A Komlói Állatvédő Egyesület ismét adománygyűjtést szervez, azonban ez alkalommal most nem az állatoknak gyűjtenek.

Az egyesületük minden évben ellátogat az Idősek Otthonába, ahol most is nagy-nagy szeretettel várják a tagokat. Az időseknek bemutatják az egyesület munkáját, beszélnek az állatmentés mindennapjairól, a kihívásokról. Igyekeznek az otthonban lakókat is minél jobban bevonni a beszélgetésbe és ők is nagy kedvvel mesélnek életükről, egykori kedvenceikről. Gyűjtik az otthontalan állatoknak a kupakokat és mindig gondolnak az árvákra is egy-egy kutyaszalámival, konzervvel.

Most a Komlói állatvédő Egyesület szeretne nekik gyűjteni! Mindig olyan nagy szeretettel várják a találkozást... szinte mint a gyermekek. Az egyesület szeretné ezt meghálálni nekik, tehát kérnek mindenkit, akinek módjában áll, segítsen ebben a nemes ügyben.

Amit szívesen fogadnak:

-Gyümölcsök
-Diabetikus édességek, szaloncukor
-Kekszek
-Teák
-Méz
-Mézeskalács
-Egy-egy könyv

Az adományok december 20-án kerülnek átadásra, akkor látogatnak el ebben az évben utoljára hozzájuk. Ha módjában áll adományozni, elérhetőség a 0670/367-7748-as telefonszámon, vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.

Forrás: Komlói Állatvédő Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 720 372 megtekintés

Videó: 48 931 769 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028289

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh