Komló város területén, az elmúlt évekhez hasonlóan 2012 őszén is megrendezésre kerül a lim-lom szállítási akció.

A szállítást a lakosság részére a Komlói Városgazdálkodási Zrt. végzi. Az akcióban a háztartásban feleslegessé vált felszerelési tárgyak, bútorok, egyéb használhatatlanná vált ingóságok elszállításáról gondoskodunk. A gyűjtés helyeként a lakóépületek szeméttároló helyeit jelöljük ki és kérjük a lim-lomnak az ott történő tárolását.

Kérjük, hogy felhívásunknak a város és közvetlen környezetünk tisztasága, munkánk szakszerű lebonyolítása érdekében szíveskedjenek eleget tenni!

Komlói Városgazdálkodási ZRt.

Lomtalanítási időpontok a lakosság részére Komló város területén:

Október 4-5. (csütörtök-péntek):

Belváros, Szilvás, Somág, Kenderföld, Mecsekjánosi, Kisbattyán városrészek

Október 8-9. (hétfő-kedd):

Körtvélyes, Kökönyös, Dávidföld, Mecsekfalu, Sikonda városrészek

Október 15-16. (hétfő-kedd):

Gesztenyés, Zobák-akna, Zobák-puszta, Anna-akna, Imre-telep, Újtelep, Sóstó, Béke-telep, Majális tér városrészek és Kossuth aknai út

A lim-lom akció időpontján kívül az elhelyezett háztartási lim-lom elszállítását a Komlói Városgazdálkodási Zrt. számlázás ellenében tudja elszállítani.

Az építési törmeléket egész évben megrendelés esetén szállítjuk el a megrendelőtől. Ehhez 1, 3 vagy 5 köbméteres konténert tudunk biztosítani.

A rendelés leadás hétköznapokon 6.00-13.30 óráig, a 72/482-703-as telefonszámon lehetséges.

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy Komló város családi házas övezeteiben március 1-től október 31-ig, hétfői napokon indítunk zöldjáratot. Csak az összekötegelt, 1,5 méternél nem hosszabb nyesedéket és az egy halomba gyűjtött füvet tudjuk elszállítani.

Forrás: komlo.hu