A Széchenyi Terv DDOP pályázatán nyert hét számítógépet a Mecsek-Hegyhát Turisztikai Egyesület. A számítógépeket a Mecsek-Hegyhát Turisztikai Egyesület alapító tagjai, a hat Önkormányzat – Magyarszék, Mecsekpölöske, Liget, Bodolyabér, Magyarhertelend, Mánfa- valamint a Sikonda Wellness Hotel (Síkfürdő Kft.) kapják. Az ünnepélyes átadás a Komlóért Expo keretein belül kerül megrendezésre.

A számítógépek a TDM szervezet által működtetett info- és okos-pontok létrehozásához szükségesek. Az infó- és okos-pontoknak kiemelten fontos szerepük lesz a jövőben. A turistáknak megfelelő információt szolgáltatnak a települések szolgáltatásairól, mindent egy helyen tudnak intézni.

A különböző településeken működő információs pontok más és más szolgáltatást nyújtanak.

Sikondán és Magyarhertelenden lesznek megtalálhatóak az Infópontok, ahol szolgáltatási-csomag vásárlás, eszközbérlés, belépők, jegyek vásárlása lehetséges, valamint információnyújtás a desztináció szolgáltatásairól, azok igénybevételi lehetőségéről a turisták számára.

Az Okos-pontok a többi településen nyílnak, itt információt adnak a település látnivalóiról, szolgáltatásairól, valamint a fontosabb turisztikai lehetőségekről.

A DDOP-2.1.3/B-12-2012-0002 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ PÁLYÁZAT TÁMOGATÁSA SEGÍTSÉGÉVEL 7 DB SZÁMÍTÓGÉP KERÜL ÁTADÁSRA A KOMLÓÉRT EXPO KERETEIN BELÜL (2013 / Augusztus / 31. 15:00)

Forrás: Komló város Hivatalos Kommunikációja

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 063 881 megtekintés

Videó: 48 286 059 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6919384

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh