A hivatalos ünnepségekkel párhuzamosan gazdag és tartalmas szórakoztató programokkal várta Komló lakosságát a Komlói Napok idei rendezvénysorozata. A szervezők jó érzékű válogatását igazolja, hogy szinte valamennyi sztárfellépő koncertjére zsúfolásig megtelt az Eszperantó tér. Wolf Kati, Király L. Norbi, a CS.Í.T, a RocktoRock, a KFT, valamint a Komlói Napokat záró Magna Cum Laude műsora is elnyerte a helyi közönség tetszését. Sokéves hagyományra tekint vissza a Nyárvégi Kerti-parti a Közösségek Házánál. A Rockantak zenekar retro-bulija szintén teltházat vonzott.

Látványosra sikerült a rendőrség által szervezett Police Road Show. A gyermekeknek szóló programok - rajzverseny, ujjlenyomatvétel, kerékpáros ügyességi feladatok - mellett, hang- és füst effektekkel illusztrált kommandós akciók, elfogások, kutyás bemutatók tarkították a programot. A szépszámú közönség megismerkedhetett a rendőrségnél rendszeresített fegyverekkel, részt vehetett járműbemutatón, felpróbálhatta a ,,részeg-szemüveget".

A hagyományoknak megfelelően a Komlói Napok keretében ismét megszervezték a gadányi Lovas Napot, a Civil ízek utcájában pedig pártok helyi képviselői, valamint civil szervezetek tartottak kóstolóval egybekötött bemutatót a térség gasztrokultúrájából.

A sikondai Tószínpadon a kisebbségi önkormányzatok vendég együttesei mutatkozhattak be a közönségnek.

Egymást érték a sportrendezvények a három nap során. A Hélix vizes délutánjával párhuzamosan, a nagyszínpadon tánc- és karate bemutatók várták a sportokat kedvelőket. Hosszú idő után rendeztek ökölvívó-versenyt Komlón, ahol fiatal hazai öklözők is szorítóba léptek.

A városi downhill -verseny, valamint a 25-50-100 km-es országúti teljesítménytúra alaposan igénybe vette a résztvevőket.

Ismét színesbe borult a KBSK lelátója. Régen látott érdeklődés előzte meg a Komló-PMFC II. futball-derbit. Sikondán gyermekhorgászok, Kökönyösben, a szektorlabdázók országos elitje mérte össze tudását.

A KBSK sporttelepén vurstli várta az érdeklődőket, emellett a 48-as téren virág- és kirakodóvásárt rendeztek.

Természetesen az elmaradhatatlan szombati tűzijáték számított az egyik legnagyobb érdeklődéssel várt attrakciónak idén is a Komlói Napokon.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 58 718 383 megtekintés

Videó: 34 777 035 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen5654930

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh