Immáron ötödik alkalommal rendezik meg a Gesztenye-napot. A Gesztenyés-Zobákpuszta részönkormányzat nevében Hoppa Máté adott információt a szeptember 24-i eseményről.

A programok reggel tíz órától veszik kezdetüket. A fiatalok számára természetesen az idén is lesz sportolási lehetőség: foci a játszótéren, valamint asztalitenisz a Gesztenyés presszó klubhelyiségében.

A hagyományokhoz híven most is megrendezik a főzőversenyt, annyi újítással, hogy a benevezett csapatok fantáziájára bízzuk, hogy mivel rukkolnak elő. Az egyetlen kitétel, hogy az alapanyagot maguknak kell hozni. A legkisebbek is megtalálhatják a maguk szórakozását, hisz lesz arcfestés, lufifújó-, és csokievő-verseny, légvár, s ha kedvük kerekedik még sétakocsikázáson is részt vehetnek. Mindeközben a felnőttekre íjászkodás, illetve, sörivóverseny vár.

A szeptember 24-i Gesztenye-napot – ami az ötödik már a sorban – , a tervek szerint hajnalig tartó mulatság zárja majd, ahol a jó hangulatról a Pomi és Pinpi zenekar fog gondoskodni.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 58 697 475 megtekintés

Videó: 34 762 980 megtekintés

Látogatók

Összesen5654006

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh