Oldalunk újabb átalakuláson ment át. Apróbb módosítások mellett a főoldalon megjelenítettük a legfrissebb videóink mellett a legnézettebbeket is. További újításként a lap legalján az utolsó 30 nap legolvasottabb híreit is felsoroljuk, a rámutató linkekkel.

A főoldal link-rendszere és menüje is apróbb igazításokon, és változtatásokon ment át. A hírek ezután könnyebben elérhetővé válnak, reméljük az új effekt is elnyeri olvasóink tetszését.

A kiemelt hírek animált megjelenítőjén a jobboldali oszlopot is aktiváltuk: ezután közvetlenül onnan is elérhetők egy kattintással a kiemelt hírek.

Bővítésként bekerült a főmenübe a blogunkra mutató közvetlen link, így olvasóink könnyen elérhetik azt. Továbbá beélesítettük Fotótárunkat is, amiben egyelőre saját képeink vannak, amik nem professzionális gépekkel készültek, és tudjuk a minőségük helyenként hagy némi kívánnivalót maga után. Azonban a teszt erejéig tökéletesen megfelelnek, és a tervek közt van egy nagyobb képtár feltöltése, amin nyomon követhető Komló történelme.

Reméljük hamarosan megkapjuk a képeket és meg tudjuk osztani látogatóinkkal.

Videó archívumunk már 800 videót tartalmaz, akinek esetleg elkerülte a figyelmét bővítésünk, az böngéssze át a 2006, 2002, 1996-os évek termését, és természetesen a legfrissebb videóinkat.

Az oldal új verziójának feltöltése helyenként grafikai hibákat eredményezhet, amelyek a megfelelő böngésző használata esetén a gyorsítótár ürítésével megszűnnek. Ehhez az oldalak betöltése után nyomja meg az F5 billentyűt. Sajnos az Explorer támogatásunk nem tökéletes, vannak hibásan, vagy részben hibásan megjelenő moduljaink. A Chrome böngésző alatt is tapasztaltunk kisebb hibákat, azonban a Mozilla Firefox és az Opera 11.51 verziója hibátlanul jeleníti meg oldalunkat, ezért javasoljuk ezek használatát. Nem kívánjuk minősíteni sem a Microsoft, sem a Google böngészőjét, de talán majd felnőnek a feladathoz :) Erről a témáról itt olvashatnak: Kattintson ide...

A Facebook-on itt vagyunk megtalálhatók, akinek véleménye, megjegyzése, ötlete van, szívesen várjuk: Kattintson ide...

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4065852

Jelenleg az oldalon

8
Online