Az Idősek Napja alkalmából október 15-én került sor a Regionális Nyugdíjas Találkozóra a komlói Színház- és Hangversenyteremben, melyen Polics József polgármester, országgyűlési képviselő mondott köszöntőt.

Polics József beszédében méltatta az ünnepi eseményen megjelentek kezdeményezőkészségét, többek között kérte az idősebb korosztályt, hogy a társadalom további előrehaladása érdekében tapasztalataikat, tudásukat adják át a fiatalabb generációnak.

A Nyugdíjas Klubszövetség által szervezett rendezvényen – a házigazda Őszirózsa Tánccsoporton kívül – Harkányból, Véméndről, Diósviszlóról, Pécsről, Drávaszerdahelyről, Mindszentgodisáról, Sásdról, Szebényből, Vásárosdombóról, Lánycsókról és Hobolról érkeztek fellépő nyugdíjas csoportok, együttesek, akik megmutatták, hogy idős korban is lehet alkotni, táncolni, énekelni, verset mondani.

A komlói Belvárosi Nyugdíjas Nőklub évente többször is házigazdája a megyei és régiós rendezvényeknek. A klub 1984-ben alakult, azóta Sipos Imréné, Jolika néni irányításával tevékeny és aktív résztvevője Komló kulturális életének, szervezője és mozgatója a térség nyugdíjas klubjai hálózatának. Évközi összejöveteleiken a Közösségek Házában ismeretterjesztő előadásokat hallgatnak, az idősek problémáiról hívnak meghívott előadókat – egyebek mellett – az egészségügy, szociális ügyek, érdekvédelem témakörökben.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 435 812 megtekintés

Videó: 47 580 867 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6811442

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh