A dávidföldi városrészben gyújtottak fel három szelektív hulladékgyűjtő edényt, tetemes kárt okozva ezzel az önkormányzatnak. Folkner Károly, a Városgazdálkodási Rt. vezetője elmondta, hogy az elmúlt pár hónapban ez már a harmadik alkalom, hogy nem találnak jobb szórakozást maguknak a vandálok. Korábban a szilvási városrészben, majd a belvárosban gyújtottak fel hulladékgyűjtő edényeket, szintén hétvégén, az éjjeli órákban.

Egyelőre nem tudni, miből fogja a város pótolni a kukákat, hiszen a kár félmillió forint, amit nem igazán tudnak bárhonnan is elvonni a jelenlegi nehéz költségvetési helyzetben.

Az alábbiakban a Komlói VG. Zrt. nyílt levelét olvashatják:

Kedves Komlóiak!

Sajnos, már nem először, vandalizmusról kell beszámolnunk.

Vasárnap hajnalra virradóra valószínűleg békés járókelőkre támadt 3, egymással szoros kapcsolatban lévő szelektív hulladékgyűjtő a Krisztina utca elején. A támadást azonban sikeresen visszaverték az éjjel 1 óra körül éppen – feltehetően szép, holdfényes éjszakában gyönyörködő – ott tartózkodó járókelők.

Ez oly annyira jól sikerült, hogy a garázda szelektív hulladékgyűjtő edények porig égtek szégyenükben. Társaságunk ismeretlenül is gratulál azoknak, akik az agresszív, feltűnően provokatív hulladékgyűjtők támadását kivédték, és a komlóiak pénztárcáját félmillió forinttal megrövidítették.

Egyszer talán személyesen is megköszönhetjük azt a bátorságot, amit egy ilyen szörnyeteg leküzdése megkíván, hiszen egy férfi valószínűleg ettől lesz férfi. Addig is sok sikert kívánunk a férfivá válás rögös útján az ismeretleneknek!

Komlói VG. ZRt.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 49 777 270 megtekintés

Videó: 28 871 124 megtekintés

Látogatók

Összesen5232412

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh