A kísérő programokkal már november 29-én kezdetét vette a Borbála Napok idei programsorozata Komlón.

Kedden a Közösségek Háza Czanik Galériájában a Díszítőművészeti Műhely kiállításának megnyitójával indult Komlón a Borbála Napok eseménysora.

November 30-án a Muzeális Gyűjtemény kiállítótermében a Komlói Honismereti és Városszépítő Egyesület Közéleti Klubja szervezésében került sor lemezbemutatóra. A Komlói Bányász Fúvószenekar 75 éves jubileumi CD lemezét Páll Lajos, a lemez szervező koordinátorának felvezetésében dr.Várnai Ferenc, a lemez zenei rendezője, szerkesztője mutatta be az érdeklődőknek.

A zeneszerző-zenekutató szuggesztív előadásában – a hanganyagból válogatva – kísérte végig a komlói fúvószenekar történetét. A SZERENCSE FEL! című lemez bemutatóját a zenekar egykori sikeres karmesterei közül többen is megtisztelték.

A rendezvény zárásakor a Polics József polgármester ajándékot nyújtott át a fúvószenekart képviselő Keserű Árpád karnagynak. (Az együttes idén vehette át a BDSZ Művészeti Díját Tokajban. – a szerk.)

December 1-jén a Színház- és Hangversenyteremben a fotóművészet kedvelői Árgyelán György „Andezit és homok” című kiállítását tekinthették meg, melynek megnyitóján Pozsár Sándor a KŐKA Kft. komlói bányaüzemének vezetője mondott ünnepi beszédet.

Forrás: komlo.hu

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4567366

Jelenleg az oldalon

10
Online