A szeretet ünnepe előtt ismét alkalmunk lehet adományozni. A Komlói Állatvédő Egyesület szervezésében a gazdi nélküli állatok várják a felajánlásokat.

Karácsonyi ajándéknak is remek egy kisállat, ha felelősen, átgondoltan döntünk. Hiszen egy érző élőlény, akit gondjainkba veszünk, egy életre szóló elköteleződést jelent.

A Tesco parkolóban szeretettel várnak mindenkit, aki szeretne adományozni vagy kisállatot örökbe fogadni. Az év utolsó megmozdulása december 12-én, szombaton lesz a komlói Tesco parkolóban 9.00 órától 15.00-ig.

Az eseményen ismét lesznek:

- örökbe fogadható kutyák

- gazdira váró cicák

- jótékonysági vásár

- állatismereti kvíz

- csillámtetoválás

- mézeskalács díszítés.

A Tesco soron található Hobby Zoo kisállatbolt ezen a napon ismét 10% kedvezményt biztosít a vásárolt árukból, ezzel is támogatva az egyesületet. A szervezők most is köszönettel várnak olyan tárgyakat, melyek árverezéséből befolyt összegből az állatokat támogathatják.

Köszönettel fogadnak kutya és macska tápokat, konzerveket, almokat, alomtálcát, bármit, ami a gazdátlan állatok javára válhat.

December 5-én az Állatvédőrség jóvoltából két pécsi nagyáruháznál tartott az egyesület örökbe fogadó és adománygyűjtő napot. A csapathoz lelkes önkéntesek is csatlakoztak. Nagy öröm, hogy több kutya és cica is gazdára talált!

A nap végén pedig az összegyűlt adományokhoz egy jótevő 100 kilogramm tápot, 30 liter macskaalmot és két tálca konzervet is felajánlott. Az egyesület hálásan köszöni az igazán nagylelkű segítséget mindenkinek. Reméljük a komlói örökbefogadó nap is hasonló sikerrel zárul.

Forrás, fotók: Komlói Állatvédő Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 913 842 megtekintés

Videó: 49 079 552 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7056602

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh