A hagyományoknak megfelelően karácsonyváró programmal zárták az esztendőt a komlói civil szervezetek.

Előbb Jégl Zoltán önkormányzati képviselő, a Civil Fórum koordinátora a Városháza nagytermében köszönte meg a a civil szervezetek képviselőinek az egész éves tevékenységüket, majd kezdetét vette a 2009 óta már hagyománnyá vált „Díszítsük fel együtt a város karácsonyfáját!” elnevezésű karácsonyi, – egyben óévbúcsúztató – civil délután.

A rendezvényre kilátogató városlakók zenés, verses, irodalmi összeállítást hallgathattak meg az ünnepi díszbe öltöztetett Városház téren. A karácsonyt hangulathoz többek között a fiatal Notheisz Krisztián szaxofonos, Salamon Norbert és Sáfár Miklósné versmondók, továbbá a Pécsi Művészkör tagjai, Ördöghné Hajdú Éva, a Pannon Filharmónikusok Zenekarának hegedűművésze és gyermekei adtak aláfestést.

Balogh János énekes romantikus zenei időutazásra hívta az egybegyűlteket, az est leszálltával pedig a tűzzsonglőrök látványos mozdulatait élvezhette a közönség.

A színpadi produkciókon kívül lovaskocsikázás, közös gyertyagyújtás, és a komlói tűzoltók segítségével, a nagy városi karácsonyfa feldíszítésére került sor a karácsonyváró rendezvényen, melyre idén is lovas hintón érkezett Meglepetés Mikulás.

Igaz, az időjárás idén kegyeibe fogadta az ünneplőket, a meleg tea, a forralt bor és a zsíros kenyér sem hiányzott a kulturális kínálat mellől.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 55 293 197 megtekintés

Videó: 32 793 617 megtekintés

Látogatók

Összesen5527385

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh