Ha ideje engedi, a városi könyvtár tisztelettel meghívja Önt és kedves barátait az alkotó Vincze Bálint június 8-án 17.00 órakor tartandó Ürge trükkök című előadására és tárlatvezetésére, amelyen szívesen beszél a természetfotózás műhelytitkairól és különleges lentikuláris képeiről is.

Vincze Bálint a naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetségének a tagja, számos fotópályázat díjazottja. Fotói szinte a világ minden tájára eljutottak Szentpétervártól Bécsig, Prágáig, Rio de Janeiroig, és természetesen hazánk számos településén is bemutatkozott. Megtiszteltetés számunkra, hogy Komlón is kiállíthattuk a képeit.

A kiállítás az intézmény nyitvatartási idejében június 19-ig díjtalanul megtekinthető.

Június 8-án 11.00 órakor játékos foglalkozás lesz Sünök, ürgék, denevérek címmel, foglalkozás az év emlőseivel. A rendezvényt Bakó Botond és Váczi Olivér, a Vadonleső program munkatársai vezetik.

Érdeklődni lehet a 72/481-071-es telefonszámon és a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény nagyon sok szeretettel vár mindenkit rendezvényükre és kiállításukra.

Forrás: József Attila Városi Könyvtár és Muzeális Gyűjtemény

Fotók: Vincze Bálint

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 901 722 megtekintés

Videó: 49 072 722 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7055516

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh