A Komlói Állatvédő Egyesület idén első alkalommal szervezte meg a jótékonysági túráját a Zobákpuszta- Pusztabánya útvonalra. Sajnos az eredeti időpontot kétszer is el kellett halasztani a rossz időjárás miatt.

Május 28-án viszont napsütéses reggelre ébredtünk, így nagy izgalommal készült az egyesület, hisz ez volt az első ilyen jellegű rendezvényük.

10.00 órától indultak a csapatok, hat állomás várta a résztvevőket. Minden nevező ajándék kitűzőt kapott. Az állomásokon pedig "állati" feladatokkal várták az érdeklődőket. Volt erdei állatos kvíz, állati elsősegéllyel kapcsolatos kérdések, állathangok felismerése, illetve egy ügyességi verseny is, ahol időre kellett feltenni egy hámot az egyik kutyusra.

Az egyesület több tagja sok-sok munkával szervezte az eseményt, és nagyon várták, hogy sikere legyen. A résztvevők láthatóan jól érezték magukat, reméljük a következő túrán még többen részt vesznek.

Az utolsó állomáson mindenkit ásványvízzel és zsíros kenyérrel vártak, akinek kedve volt, nyársalhatott is. Ajándék nyakba akasztó, egyesületi kártyanaptár és kulcstartó is várta a túrázókat.

Nagy öröm volt az állatvédőknek, hogy több, tőlük örökbefogadott kutya is részt vett a túrán. Mindig boldogok, ha mentett kedvenceikkel találkozhatnak, hisz ők segítették őket egy jobb élethez.

A Komlói Állatvédő Egyesület mindenkinek köszöni, aki segített a szervezésben és a megvalósításban. A résztvevőknek pedig külön köszönet jár a lelkes részvételért.

A komlói csapat június 18-ra tervezi a hagyományos jótékonysági futását, szeptemberben pedig a színházban lesz jótékonysági koncert az elhagyott, gazdátlan állatok megsegítésére.

Forrás, fotók: Komlói Állatvédő Egyesület

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 805 734 megtekintés

Videó: 47 968 853 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887587

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh