Hivatalosan is jegyzékbe vette a Nemzetgazdasági Minisztérium Turisztikai Főosztálya, mint hivatalos TDM-szervezet működhet december 14-étől a Mecsek-Hegyhát Turisztikai Egyesület.

Komló Város Önkormányzata tavasszal döntött úgy, hogy még az előző érában kötött megállapodást felmondja, és kilép a Mecseki Élménykörútból. A képviselő testületi ülés döntése nyomán megszületett a társulás, amellyel Komló saját „élménykörútra” lépett, és amely a napokban regisztrált taggá vált a turisztikai desztináció menedzsment szervezetek körében.

A Mecseki Élménykörút egyesületből történő kilépés idején azt a célt fogalmazta meg a város, hogy az új szervezettel és az így elnyerhető támogatással sokkal jobban szolgálja Komló érdekeit. Az akkori kezdeményezés iránt érdeklődés mutatkozott a környező települések részéről is.

Az már 2012 feladata lesz, hogy a környező települési önkormányzatokkal, turisztikában érdekelt vállalkozásokkal és civil szervezetekkel elinduljunk a pályázatokon és forrást szerezzünk azokhoz az elképzeléseinkhez, amelyek a tagok közvetlen érdekeit szolgálják – nyilatkozta Kupás Tamás Levente alpolgármester. – A pályázati források felső határa 50 millió forint, természetesen ezt a keretet szeretnénk is kihasználni.

Forrás: komlo.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 713 022 megtekintés

Videó: 48 925 557 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7027049

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh