Ráfért már a felújítás a Kökönyösi KBSK pályára és épületegyüttesre. A több lépcsőben megújulásra kerülő intézményben és műfüves pályán gőzerővel folynak a munkálatok.

Itt a szezon vége, az augusztusi bajnokságig el kell készülnie a beruházásnak. Nem kegyes az időjárás a kivitelezőkkel, de remélhetőleg a határidőig be lesz fejezve az eltervezett munka. A hetven százalékos állami támogatás mellé a város harminc százalék önrésszel korszerűsíti a sportpályát.

A száz éves múltra visszatekintő egyesület ingatlanjai rászorultak a modernizálásra. Az elmúlt években áldatlan állapotok uralkodtak, volt olyan nap télen, hogy sem fűtés, sem meleg víz nem volt az öltözőkben. A szülők megnézik, hogy sportoló gyermeküknek milyen feltételeket biztosítanak. Az utánpótlás szempontjából is döntő jelentőségű a környezet.

Az önkormányzat minden városi intézménynél kihasználja a pályázati lehetőségeket. Kökönyösben elkészültek az öltözők, felújították az asztalitenisz csarnokot, vadonatúj vizesblokkok várják az élsportolókat, a tömegsportban és diáksportban jeleskedőket. Megújult az épület homlokzata, kicserélték a tetőcserepeket.

A futófolyosó siralmas állapotban van, ezen felül a tornacsarnok eredeti parkettája is cserére szorul. Polics József polgármester elmondta, a 2016-17-es évre leadott pályázat tartalmazza a parketta felújítását.

Hamarosan átadják a megszépült öltözőket. A polgármester arra kéri az edzőket, gyerekeket, a létesítményfelelősöket hogy óvják, védjék a korszerű épületeket, hogy azok hosszú távon szolgálhassák a sportolókat.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 914 540 megtekintés

Videó: 49 079 889 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7056685

Jelenleg az oldalon

22
Online

Interreg CE1013 REFREsh