Közel 35 millió forint támogatást nyert el a komlói önkormányzat, amelyből befejezhetik a KBSK-csarnok felújításának utolsó szakaszát. A pénzt helyi vállalkozók ajánlották fel a társasági adójukból.

Amit már néhány hete sejteni lehetett, most biztossá vált: megkezdődhet a komlói tornacsarnok felújításának utolsó szakasza. Még nem telt el egy hónap azóta, hogy hivatalosan is átadták a szinte teljesen felújított belső teret és az épület tereprendezett környezetét, de nemsokára újra visszatérhetnek az építőmunkások. Egyetlen feladatuk maradt már csak: a játéktér 800 m2-nyi padlóburkolatának cseréje.

A munkához a helyi cégek társaságiadó-felajánlásai biztosítják az anyagi kereteket. Az önkormányzat pályázatát ugyanis hivatalosan is jóváhagyták, így közel 35 millió forint áll rendelkezésre az építkezéshez. Rövidesen elkezdődhet a kivitelezés is.

A tégláról téglára történő építkezés fontosságát hangsúlyozta a döntés kapcsán Polics József polgármester. „Tisztában voltunk vele, hogy a város forrásai még takarékos gazdálkodás mellett sem elegendőek ahhoz, hogy egyszerre újítsunk fel egy ekkora épületet. Ezért évek óta lépésenként haladunk, megragadva minden rendelkezésre álló forrást. Külön újítottuk fel a tetőt, modernizáltuk az energetikai rendszert és renováltuk a belső tereket. Most megtehetjük az utolsó lépést, ami biztosítja, hogy a komlóiak újabb generációi sportolhatnak és szurkolhatnak ebben a mindannyiunk számára fontos létesítményben.” – mondta el a polgármester.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 739 005 megtekintés

Videó: 48 946 026 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7030736

Jelenleg az oldalon

6
Online

Interreg CE1013 REFREsh