A tavalyi év sikerein felbuzdulva idén is megrendezésre kerül a „10 000 lépés érted és értük” jótékonysági séta, Budapesten és a nagyobb magyarországi városokban, többek közt Pécsen is. A részvételhez szükséges megvásárolt támogatói jegyekből befolyó összeg a Dóri Háznak kerül felajánlásra.

Az Amway Hungária társadalmi szerepvállalásának részeként minden évben önkéntes megmozdulásokkal segíti a beteg gyermekeket. Ennek része az idén már másodszor megrendezendő „10 000 lépés érted és értük” elnevezésű jótékonysági séta, amely segítségével tavaly októberben több, mint kétmillió forintos támogatás gyűlt össze országszerte hat város közreműködésével.

Az idei rendezvényhez Pécs is csatlakozott, egy nagyjából öt kilométeres távval, azaz fejenként 10 000 kis lépéssel járul hozzá a kezdeményezéshez. A távot nem kötelező végig teljesíteni, sokkal fontosabb a cél, amit kitűztünk magunk elé.

A részvétel feltétele az 500 Ft-os támogatói jegy megvásárlása, melyért a résztvevők egy „10 000 lépés érted és értük” meglepetést kapnak. A támogató jegyek 100 százaléka a pécsi Dóri Háznak, Magyarország első gyermekhospice házának kerül felajánlásra. Ráadásul a befolyt összeget az Amway Hungária egy az egyben megduplázza, így tulajdonképpen minden résztvevő 1000 forintot adományoz a kis betegek számára.

Az esemény helyszínén, a séta előtt, lehetőség lesz megvásárolni a 25 éves támogatói pólót is, amellyel a budapesti Bókay Gyermekklinikát segíthetik.

A jótékonysági sétára nemtől és kortól függetlenül, önállóan, barátokkal vagy családosan mindenkit szeretettel várunk szeptember 4.-én a Széchenyi téren.

Bővebb információ kérhető:

Vágyi Jenő James

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36305254545

Fotók: Dóri Ház Pécs

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 068 039 megtekintés

Videó: 48 294 281 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920150

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh