A hétvégén rajtol a tíz napos Pécsi Napok. Szeptember 16-tól egészen jövő vasárnapig zajlanak a Pécsi Napok programjai a Sétatéren és több helyszínen.

Koncertek, gasztronómiai csemegék és finom borok tíz napon át. A hétvége a kulináris élvezetek jegyében zajlik, mintegy bevezetésként a jövő heti sokszínű program kavalkádba.

Szeptember 16-18-án 17.00–23.00 óráig élvezhetjük a Gasztro-hétvége különlegességeit a Sétatéren.

A Pécsi Napok színes programválasztéka ugyan szeptember 19-től szórakoztatja a közönséget, étvágygerjesztő gyanánt már péntektől a Sétatér árnyas sétányán a gasztrosor finom borokkal, ízes falatokkal várja a helyieket és a város vendégeit egyaránt délutántól késő estig. Természetesen az árusok a fesztivál utolsó napjáig kínálják finomságaikat!

Szeptember 18-án, vasárnap 11:30-kor kezdődik a Veterán autótalálkozó a Széchenyi téren.

A Pécsi veterán klubok közös rendezvénye szeptember 16–18-ig zajlik a baranyai megyeszékhelyen. A résztvevők közös autós túrára indulnak szombaton a Pécs-Szederkény-Mohács-Bóly-Pécs útvonalon. A nagyközönség a találkozó vasárnapi programján vehet részt, hiszen aznap a résztvevők megjelennek autóikkal Pécs főterén egy közös villantásra, amely során az érdeklődők megtekinthetik a találkozó gyönyörű és ritka darabjait.

Forrás: Irány Pécs!

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 733 064 megtekintés

Videó: 48 939 892 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029809

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh