November 19-én második alkalommal rendezik meg a Városi Sportcsarnokban a Szurkolói véradást, nem titkolt szándékkal, hogy hagyomány legyen a nemes kezdeményezésből.

Ezen a szombati napon reggel 8.00 óra és dél között szeretettel várnak minden segítő szándékú nagykorút a Sportközpontba. A Szurkolói véradás tovább erősítheti a csapathoz tartozás élményét is.

Külön öröm, hogy az eseményhez lelkesen csatlakozik a Komlói Állatvédő Egyesület. Mint mondják, a Sport-36 Komló nemrég gyűjtést szervezett az állatvédők védencei javára, ezt a gesztust szeretnék viszonozni. Jó látni a különböző szervezetek közötti összefogást.

A véradás egyben szűrővizsgálat is, a legegyszerűbb visszajelzés egészségi állapotunkról. Két héten belül visszajelzést kapunk az eredményről. Egyetlen véradással három beteg emberen segíthetünk. Évente ötvenötezer azoknak a segítőknek a száma, akik csatlakoznak a véradók táborához.

Természetesen ez alkalommal is élelmiszercsomagot és üdítőt, illetve sört kapnak a résztvevők. A személyi igazolványt, taj.kártyát senki ne felejtse otthon.

A vér a gyógyítás nélkülözhetetlen kelléke, semmivel nem pótolható. Műtéteknél, életmentő beavatkozásoknál és gyógyszerek gyártásánál is szükséges. Tehát ha segíteni szeretne, november 19-én 8.00 és 12.00 óra között örömmel látják a Komló Városi Sportközpontban.

Forrás: Sport-36 Komló

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 728 374 megtekintés

Videó: 48 936 691 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7029163

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh