Idén ugyan magánkézbe került a gesztenyési városrészben található egykori Gesztenye-Bányász presszó, de ez nem ok arra, hogy elmaradjon a hagyományos szeptemberi Gesztenyenap. Az új tulajdonos rugalmasan viszonyul a megváltozott helyzethez és biztosítja a feltételeket a városrész bulijához.

Sok évvel ezelőtt még mindennapos összejövetelek helyszíne volt Gesztenyés presszója, ahol a kis kerek asztaloknál fogyaszthatták a vendégek a fagylaltot és a süteményeket. Fiatalok csoportosultak a klubhelyiségben, de itt tartotta minden héten összejövetelét a GÖTYE, vagyis a Gesztenyési Öreg Tyúkok Egylete.

Ezekre az időkre emlékezve egész napos mulatságra hívják az érdeklődőket, hiszen minden évben más városrészekből és településekről is szép számmal érkeznek az eseményre vendégek. Természetesen minden program ingyenes!

 

Szeptember 16-án, szombaton 10.00 órakor focibajnoksággal indul a nap a presszó feletti játszótéren.

13.00 órától főznek a csapatok szabadon választott bográcsos ételeket. A nyersanyagról minden csapat maga gondoskodik, de a tüzelőt a házigazda, a Minden Ami Fa Bt (Stix Fűrészüzem) biztosítja.

A környéken lebonyolítandó Akadályversenyre családok, baráti társaságok jelentkezését várják.

14.00 órától arcfestés, légvár és sétakocsikázás várja a gyerekeket.

Ezen a napon tündökölhetnek a háziasszonyok is, ugyanis Pogácsa- és Süteményversenyre lehet benevezni. A közönségből felkért zsűri Papp Attila pékmester segítségével zsűrizi a finomságokat.

15.00 órától Mónus Evelin énekével kezdődik a zenés programsorozat.

16.00 órakor lép fel Kotvász Zsófia musical műsorával.

17.00 órakor Papp Attila, 18.00 órakor a 40+ zenekar szerepel.

20.00 órakor veszi kezdetét a Rockantak zenekar bulija, mely minden évben nagy sikert arat.

 

 

 

 

Interreg CE1013 REFREsh

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4607658

Jelenleg az oldalon

14
Online