A kultúra mindenkié! - ezzel a jelszóval is lehetne indítani a minden korosztály számára érdekes, gazdag programokat kínáló Magyar Kultúra Hete című eseménysorozatot.

Már január 19-én, pénteken 17.00 órakor a KomlóArt Művészeti Alkotó Csoport kiállításával rajtol a rendezvényfolyam a Helytörténeti Múzeumban.

Szombaton a méltán népszerű komlói CS.Í.T. zenekar emlékkoncertet ad Tunyogi Péter tiszteletére január 20-án 20.00 órakor a Közösségek Házában.

Január 22-én 17.00 órakor kezdődik a Magyar Kultúra Napja-ünnepi műsor a Színház- és Hangversenyteremben, melyen ünnepi köszöntők és elismerések átadása mellett a Pécsi Harsonaegyüttes ünnepi koncertet ad.

A 40 éve működő Díszítőművészeti Műhely jubileumi kiállítása a színházban és a KH-ban egyaránt megtekinthető január 22-én, a 17.00 órakor kezdődő ünnepi műsor után. A negyven év munkáit dr. Minorics Tünde etnográfus, egyetemi tanár méltatja. A tárlatot Dr. Illés Károlyné rendezte, mely február 23-ig tekinthető meg.

Január 23-án, kedden a legkisebbeké a porond: 14.00 órakor kezdődik a Közösségek Házában Mesevetélkedő, kalandozás meseországban címmel játékos mesedélután az általános iskola 3.-4. osztályosainak közreműködésével.

Január 25-én, csütörtökön a könyvrajongókat várják Árgyelán György és Rott József Arcodon a fény című könyvének bemutatójára. Az alkotást bemutatja Tóth Ferenc, Harnóczy Örs és Molnár Csaba. Az eseményen közreműködik Korbuly István.

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 805 644 megtekintés

Videó: 47 968 723 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887574

Jelenleg az oldalon

5
Online

Interreg CE1013 REFREsh