A kultúra mindenkié! - ezzel a jelszóval is lehetne indítani a minden korosztály számára érdekes, gazdag programokat kínáló Magyar Kultúra Hete című eseménysorozatot.

Már január 19-én, pénteken 17.00 órakor a KomlóArt Művészeti Alkotó Csoport kiállításával rajtol a rendezvényfolyam a Helytörténeti Múzeumban.

Szombaton a méltán népszerű komlói CS.Í.T. zenekar emlékkoncertet ad Tunyogi Péter tiszteletére január 20-án 20.00 órakor a Közösségek Házában.

Január 22-én 17.00 órakor kezdődik a Magyar Kultúra Napja-ünnepi műsor a Színház- és Hangversenyteremben, melyen ünnepi köszöntők és elismerések átadása mellett a Pécsi Harsonaegyüttes ünnepi koncertet ad.

A 40 éve működő Díszítőművészeti Műhely jubileumi kiállítása a színházban és a KH-ban egyaránt megtekinthető január 22-én, a 17.00 órakor kezdődő ünnepi műsor után. A negyven év munkáit dr. Minorics Tünde etnográfus, egyetemi tanár méltatja. A tárlatot Dr. Illés Károlyné rendezte, mely február 23-ig tekinthető meg.

Január 23-án, kedden a legkisebbeké a porond: 14.00 órakor kezdődik a Közösségek Házában Mesevetélkedő, kalandozás meseországban címmel játékos mesedélután az általános iskola 3.-4. osztályosainak közreműködésével.

Január 25-én, csütörtökön a könyvrajongókat várják Árgyelán György és Rott József Arcodon a fény című könyvének bemutatójára. Az alkotást bemutatja Tóth Ferenc, Harnóczy Örs és Molnár Csaba. Az eseményen közreműködik Korbuly István.

 

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen3595720

Jelenleg az oldalon

8
Online