Nem igazán szurkoló barát időpontban került megrendezésre a baranyai rangadó, vasárnap tizenegy óra. A mérkőzés harangszóra kezdődött az Újmecsekaljai stadionban. A várakozásokkal ellentétben csekély számú néző látogatott ki. A komlói szurkolók mintegy huszonöten érkeztek, s mindvégig sportszerűen buzdították kedvenceiket.

A pécsiek kezdték a mérkőzést, s rögtön az ötödik percben szabadrúgásból szereztek vezetést Kvekveskiri jóvoltából, de a gólhoz kellett Inotai hibája is. Lassan csordogált a mérkőzés: egyik oldalon Bajzát, a másik oldalon egy Kalmár kapura lövést láthattunk, de minkét „lövész” elvétette a célt. Ennyi fért az első játékrészbe.

A szünet után felélénkült a vizitáló komlói együttes, rögtön helyzetet is dolgozott ki, (déli harangszóra). Majd következett a Pécs, és egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Bajzát megszerezte a mecsekaljaiak második gólját is. Majd a félidő derekán ismét Bajzát veszélyeztetett, de Inotai lábbal hárított, majd nem sokkal később egy bal oldali beadást követően Kerekes fejelt mellé. Tíz perccel a lefújás előtt Kalmár Bence előtt adódott egy lehetőség, de sajnos ezt sem tudta gólra váltani.

A végeredmény tehát kettő nulla. Azonban ki kell emelnem, hogy a srácok kitettek magukért az öt (!) NB 1-es labdarúgót felvonultató házigazdák ellen. A mérkőzés folyamán egy mellettem helyet foglaló szurkoló úgy fogalmazott, hogy igazságtalan, hogy első osztályú labdarúgók is szerepelhetnek a harmadik vonalban, valamint szóba került Bajzát Péter esete, akit az MLSZ három felnőtt mérkőzésre eltiltott. (Az eltiltásról szóló határozat itt érhető el: Kattintson ide... ) Szerény véleményem szerint a keveset, illetve a keretből kimaradt játékosoknak az MLSZ-nek kellene szerveznie egy bajnokságot. De ez az én véleményem…

PMFC-MATIAS – KBSK 2:0 (1:0)

Pécs, 150 néző

Játékvezető: Ferencz Norbert, asszisztensei: Nagy Attila, Radák László.

PMFC-MATIAS: Holczer-, Nagy József, Dara, Hazenauer, Jukics, Nagy D, Timotity (Csorbics66p.), Marovic (Nagy János80 p.), Kvekveskiri, Ato (Hrelja 77 p.), Bajzát. Edző: Mucha józsef.

Komlói BSK: Inotai, Gelencsér, Korbuly, Győri, Németh, Nagy Gergely (Simon 46 p.), Bárkányi, Horony (Kerekes 66 p.), Kovács, Kalmár, Mészáros (Halasi 77 p.) Edző: Horváth Lajos.

Gólszerzők: 5. perc: Kvekveskiri, Bajzát a 47-ik percben.

Sárga lapok: Kalmár 43. perc, Bárkányi 76. perc.

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 088 526 megtekintés

Videó: 48 318 025 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6923293

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh