Szombaton és vasárnap Komlón rendezik az asztalitenisz Extraliga négyes döntőjét, a baranyai város először ad otthont az eseménynek.

A szokásoknak megfelelően az alapszakasz első négy helyezettje jutott be a final fourba, s mindkét nem mezőnyében lesz olyan csapat, amely először szerepel a döntő tornán.
    
A férfiaknál a 2015-ben életre hívott négyes finálénak állandó résztvevője a Celldömölk és a Pécs, a két csapat most is ott lesz a végelszámolásnál, a vasi gárda alapszakaszgyőztesként, míg a címvédő pécsiek második helyezettként. A papírforma szerint ez a két csapat játssza majd a vasárnapi döntőt, de a komlóiak hazai pályán vélhetően mindent megtesznek majd azért, hogy meglepetést okozzanak a PEAC elleni elődöntőjükben. A Celldömölk szombaton a Soltvadkerttel találkozik, amely először jutott el a final fourba.
    
A nőknél is akad egy újonc, mégpedig az Ajka, amely - ha elmarad a meglepetés - a Kecskeméttel küzdhet majd meg a bronzéremért. A döntőbe az erőviszonyokat tekintve a címvédő Budaörsnek és az alapszakaszt megnyerő Erdértnek is kötelező bejutnia. Az Erdért rendszeres résztvevője a négyes döntőnek, és az évek során fokozatosan lépdelt előre, idén pedig már kimondva is az aranyérem a célja Gárdonyi Zoltán együttesének.
    
A négyes döntő programja:

szombat:

férfi elődöntő:

Celldömölki VSE Swietelsky Future FM I. - BS Plastic Soltvadkert 10.30
Pécsi TE PEAC Kalo-Méh I.- Komlói Bányász 15.30

női eldöntő:

Budapesti Erdért SE - Ajkai ASE 10.30
SH-ITB Budaörsi Sport Club I. - Kecskeméti Spartacus SK és Közösségi Tér I. 15.30

vasárnap:

férfi és női bronzmérkőzés 10.30
férfi és női döntő 15.30

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 647 811 megtekintés

Videó: 48 848 440 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7014133

Jelenleg az oldalon

3
Online

Interreg CE1013 REFREsh