Eredményesen szerepelnek a DÖKE Komló szektorlabdásai, legyen szó csapat vagy egyéni versenyekről, időrendben következik visszatekintésünk a tavaszra.

Egyéni OB – Fülöp Elemér 6. alkalommal nyert

Az Egyéni OB komlói szempontból igen sikeresnek mondható, kiélezett csaták után, a 10-es döntőbe Szendrey Tibor, Pákai György és Fülöp Elemér is bejutott. Gyuri, jól játszott és bronzérmesként a dobogóra állhatott.

Elemér igen jól időzítette a formáját, nagyon koncentráltan játszott és fölényesen megnyerte a versenyt – pályafutása során most hatodszor vehette át a bajnoknak járó serleget az egyik legnagyobb presztízsű egyéni versenyen, nála több OB-t szektorlabdában csak Béres László (7) és csapattársa, Szendrey Tibor (8) nyert.

NB I. 2. forduló – 2. helyen a DÖKE Komló

Az élvonal 2. körét új, ideálisnak éppen nem nevezhető helyszínen rendezték meg Budapesten. Örömteli, hogy a technikás játékunkat erőteljesen hátráltató körülmények között csak 2 pont hátrányba kerültünk a Testvériség csapatával szemben.

Egyértelműnek látszik, hogy az aranyérem sorsa a 40 pontos fővárosiak, és a 38 pontos DÖKE Komló között fog eldőlni – a 31-31 pontot szerzett Kecskemét és Vác kissé leszakadt. Bízunk abban, hogy a jobb körülményeket biztosító őszi fordulókban – Szegeden, majd hazai pályán, Komlón – meg tudjuk előzni az egyébként jó erőkből álló riválisunkat.

NB II-es csapatbajnokság 1. forduló – 3. helyen

Az NB II-es csapatbajnokság nyitányán jól szerepelt az asztalokhoz álló Major István, Trischler Róbert, Balla Antal, Takács Lajos kvartett. A 6 győzelem tekintélyt parancsoló, a 2 vereség a két éllovas ellen történt – összességében jó játékkal, a 3. helyen várja az őszi zárást csapatunk. Mivel a 2. helyezettől a lemaradás csak 3 pont, nem lenne meglepetés, ha a DÖKE Komló II. beleszólna a feljutás kérdésébe.

Számos más versenyen is elindultak csapatunk tagjai, akik közül kiemelkedő szezont fut az egyéni versenyeken Pákai György, csapatunk meghatározó játékosa. Gyuri idén megnyerte a Szili Balázs Emlékversenyt, bronzérmet szerzett a Magyar Kupán, ezüstérmes lett a Páros OB-n Debreczy-vel (Vasi GE) és minden Erdélyben megrendezett egyéni versenyt megnyert.  

Az egyéni ranglistát továbbra is Fülöp Elemér vezeti, Pákai György 4., Szendrey Tibor pedig 5. helyet foglalja el a táblázaton.

Forrás: DÖKE - Gyozsán Zoltán

DÖKE szektorlabda

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 718 765 megtekintés

Videó: 48 929 922 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7027994

Jelenleg az oldalon

8
Online

Interreg CE1013 REFREsh