Nagybajomban fogadta a DÖKE KKC együttesét a KUTAS NKC. A Komlóiak szó szerint bemelegítettek, ugyanis a nagybajomi csarnokban meglehetősen hűvös volt.

Már a mérkőzés elején meglehetősen durván védekeztek a somogyiak. Először Pintért tették ki az alapvonalon túlra, majd nem sokkal később Hidasit rángatták meg, de a beállós Putnoki meze is többször nyúlt meg. A komlóiaktól elsősorban Kovács nem maradt adósa a házigazdáknak, de csapattársai is felvették a (boksz) kesztyűt védekezésben. A bírók sokszor érthetetlen felfogásban vezették a mérkőzést (s ennek többször hangot is adott a vizitálók kispadja). Az első húsz percben még fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd az okosabban kézilabdázó komlóiak elhúztak három góllal. Ekkor ismét jöttek a furcsa ítéletek, s a házigazdák a szünetre feljöttek egy gólra. A második játékrészben minden ott folytatódott ahol az első abbamaradt. A játékrész elején gólváltásba kezdtek a felek, majd egy kis rövidzárlat után (4 gólt lőtt a Kutas zsinórban) már a KNKC vezetett 20:19-re. De Baráth edző fiai nem adták fel, s férfias küzdelemben ismét magukhoz ragadták a vezetést. Tizenhat másodperc volt a találkozóból mikor Muchál a hazaiak beállója kapott labdát,s beleült Miklós ölébe, Balaskó spori 2perccel jutalmazta a komlóit, és hétméterest adott Töröcsikéknek. Kovács állhatott a büntető vonalra, azonban ezúttal nem tudott túljárni Nagy Tamás eszén, a védés után Horváth kapta meg a labdát, s megszerezte a DKKC 27 gólját, s ezzel bebiztosította a Bányászvárosiak győzelmét. Nagy csatában, igazi csapatként működve megszerezte tehát negyedik győzelmét az újonc a kézilabda NBIII-ban, s ezzel az eredménnyel az ötödik pozícióban telelhet.

Jegyzőkönyv:

KUTAS Nosztalgia KC – DÖKE Komlói KC 25:27 (10:11)

Nagybajom, 100 néző, játékvezetők: Balaskó László, Jünglig Károly

KNKC: Domján-Horváth Zoltán8/7, Nógrádi, Muschál4, Töröcsik2, Kiss3, Vancsura1, Cserék: Bartos(k), Kovács Cs,

játékosedző: Nógrádi Tibor

DKKC: Nagy T-, Pintér5, Horváth D12/4, Putnoki, Hidasi, Leipold5, Kovács J3, Cserék: Kern(k), Singovszky, Miklós1, Bodor, Schmidt, Rendeki1.

Edző: Baráth Gyula

Hétméteresek: 8/7, illetve 4/4

Két percek 4, illetve 6

Jók: Nógrádi, illetve: DKKC

Gratulálunk az őszi teljesítményhez!

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 898 608 megtekintés

Videó: 49 070 530 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7055280

Jelenleg az oldalon

9
Online

Interreg CE1013 REFREsh