Remekül kezdték a szezont a kézilabdás fiúk a hosszú pihenő után. Végig nyerésre állt a Sport 36-Komló csapata a vasárnapi Gyöngyös elleni mérkőzésen. Vezetőedzőjük szerint is megérdemelten győztek, végig vehemensebben játszottak a komlóiak.

Djurkovics szerint az sem mindegy, hogy a két hónapos pihenő után hogyan indít egy csapat. Az első mérkőzés meghatározó lehet.

Az őszi szezon a vártnál is jobbra sikerült, a csapat méltán reménykedhetett a hasonló folytatásban. Már az első percekben látszott a hazaiak támadójátékán, hogy a mérkőzésben benne van a győzelem lehetősége.

A hatékony védekezésnek köszönhetően hamar három pontos előnyre tett szert a Komló. A vendégek ugyan rövid időre kiegyenlítettek, de a hazai csapat hamar túlszárnyalta őket. Erőteljes támadásuknak rossz vége lett, az első félidő vége felé Jerkovicsot úgy hárították, hogy eleredt az orra vére. A vezetőedző jogosan reklamált, a játékvezetők azonban nem látták jogosnak az óvást. A félidő végeredménye így is 12-8 lett.

A második félidőben a csapat összeszedetten, taktikai fölénnyel haladt előre. A félidő közepén egy kis fáradtság látszott a játékosokon, de jobbára végig magabiztosan vezettek az egész mérkőzés alatt. A végeredmény 25-19 a hazaiak legnagyobb örömére.

Minden játékos egyaránt nagy szeletet vállalt a munkából, mondta a tréner. Úgy a védekezésben, mint a támadásban nagyszerűen helyt álltak a játékosok, összegezte Djurkovics. A hazai szurkolók ismét lelkesen biztatták kedvencüket, kivették a részüket a sikerből.

Pénteken, február 12-én 18.00 órakor a PLER Budapest lesz a hazaiak ellenfele.

Fotók: Pöfike sport

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 722 619 megtekintés

Videó: 48 932 932 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7028471

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh