A sok nehézség ellenére lelkesen szerveződik az új komlói kézilabda csapat, amely kizárólag komlói játékosokra épül.

Új férfi kézilabdacsapat van alakulóban, városunkban. A Komlói KC- ben a KBSK-Tom-Trans junior csapatának utolsó éves játékosai is szerepelnének.

Németh Norbertet az alakulóban lévő csapat technikai vezetőjét kérdeztem az új csapattal és a Húsvéti tornával kapcsolatban:

„Velük és a már korábban már kiöregedett ifistákkal, akikkel az NB1 ifibajnokságában is szerepeltem olyan baráti társaságot alkotunk, akik még 10-20 év múlva is együtt szeretnének maradni.

A célunk egy 100%-ban komlói nevelésű, kötődésű, és komlói fiatalokból álló csapat szerepeltetése ősztől az NBIII-ban, az ehhez szükséges pénzösszeget próbáljuk helyi vállalkozóktól előteremteni. Azon kevesek közé tartozok, akik hisznek Komlóban. Ígéretünk van, hogy a már most tapasztalt nagy érdeklődés miatt (is) a hazai mérkőzéseinket a Városi Sportcsarnokban játszhatjuk.

Az már biztos, hogy a Komló Sport KFT nevén futnánk hivatalosan, mert egy új sportegyesület létrehozásához rengeteg pénzre lenne szükségünk. A sikeres együttműködésre ígéretet kaptam Péter Szabó Zoltántól. Az NB1B-s csapattal nem tudunk, de nem is akarunk versenyezni, de célunk, hogy mellettük, egymást segítve működni, hogy azok is játéklehetőséget kapjanak, akik még nem férnek be a KBSK-Tom-Trans felnőtt keretébe, és akik Komlóiként kézilabdázóként és sportolóként Komlóért szeretnének játszani. Az edző kérdés még nem tisztázott, de mindenképp komlói szakemberrel kívánunk együtt dolgozni.

Április 7- én szombaton, húsvét hétvégéjén várjuk a kézilabda, a sport és Komló szerelmeseit a városi sportközpontba, ahol 4 csapatos kézilabdatorna lesz a Komlói Kézilabda Clubbért. Bemutatkozik az új csapat, ahová 3 NBIII–as ellenfelet próbálunk elcsábítani. A belépődíj összege önkéntes lesz. A torna délelőtt kezdődik és délutánig tart, tehát kiváló családi elfoglaltságnak is megállja a helyét a húsvéti szünet első napjaiban. A kupáról és a mérkőzések pontos kezdési információjáról plakátokon értesítjük majd az érdeklődőket szerte a városban.

A Sportközpont bérlése, a játékvezetők, és a torna egyéb költségei együttvéve viszont nagyon magas összegnek bizonyulnak, amit „saját zsebből” nem tudnánk finanszírozni. Így várjuk azon komlói vállalkozók, és cégek anyagi támogatását, akik hozzánk hasonlóan magukénak érzik ezt a várost…”

Forrás: Miki

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 428 371 megtekintés

Videó: 47 570 338 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6808686

Jelenleg az oldalon

4
Online

Interreg CE1013 REFREsh