A tél folyamán egy igazi erőcsatárral frissített a KBSK labdarúgó szakosztálya, Kerekes Zsolttal, aki 1987-es születésű, 194 cm magas és 84 kilós, megfordult többek közt az Újpest csapatában, a szerb első osztályú Krusevac csapatában is.

Először is üdvözöllek Komlón!

- Köszönöm, én is üdvözlök minden Komlóit!

Hogy érzed magad a városunkban?

- Jól érzem magam itt, szép városnak tartom Komlót.

Beszéljünk kicsit a fociról!

Mikor és hol kezdtél futballozni? Mesélj a pályafutásodról!

- Újpest nevelés vagyok, de a nagypályás focit Újszászon kezdtem 13 évesen.

Újpesten voltam 15-19 éves koromig utána mentem nb2-es Jászapátiba ezt követte Integrál-Dac, az után szerb első osztályú Krusevac csapatánál voltam és utána haza jöttem Kaposvárra, Jászberény, Tököl és utoljára Hatvanban szerepeltem.

Az adatlapod szerint (www.mlsz.hu) ősszel nyolc mérkőzésen léptél pályára ahol három gólt szereztél. Tavaszra mi a célkitűzésed?

- Tavaszi célkitűzésem elsősorban az, hogy bajnokok legyünk meg minél több gólt lőni.

Ha már célkitűzés, Mészáros Bálinttal milyen a kapcsolatod (kezdőbe kerülés szempontjából, mert mint tudjuk, Horváth mester egy csatáros felállásban küldi pályára a legénységét)?

- Mészáros Bálinttal nyugodtan mondhatom nagyon jó a kapcsolatom, nagyon jó fej srácnak tartom. A kezdő csapatot a mester állítja össze, én azt szeretném, ha én gólokat szereznék meg Bálint is, nem egymás ellen vagyunk, hanem egymással. Persze amikor egy csatárral állunk fel, valaki padon van, de a magam játékával szoktam foglalkozni.

Mit gondolsz, hol végez a csapat az idény végén?

- A csapat szerintem dobogó valamelyik fokán végezhet, de jósolni nem szeretek. A bajnoki címhez kell sok szerencse is, de ez a cél.

Mit üzensz a szurkolóknak?

- A szurkolókat üdvözlöm, és azt üzenem nekik, hogy minél többen jöjjenek szurkolni, mert csak velük tudunk nyerni.

Köszönöm a beszélgetést!

Mint ismeretes holnap a Pécs II elleni rangadó következik, amire a szakosztály szurkolói buszt indít 9:45-kor a KBSK sporttelepéről, mellyel bárki eljuthat a mérkőzésre, részvételi díj: 500 Ft/fő! (A Pécs nem szed belépőt az NBIII-as mérkőzéseken, tehát a mérkőzésre a belépés ingyenes!)

Forrás: Miki

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4395371

Jelenleg az oldalon

7
Online