Február végéig lehet nevezni a  Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválra, amelyet  május 29. és 31. között immár hatodik alkalommal rendeznek meg - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Az összegzés szerint a Nemzetközi Természet- és Környezetvédelmi Filmszemlét és a Kárpát-medence Értékei Filmszemlét foglalja magában a fesztivál, mindkét szekcióra nevezhetnek a magyar és külföldi alkotók.   

A közlemény szerint a 2015-ben alapított Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztivál célja, hogy minél több ember figyelmét felkeltse a világ, ezen belül kiemelten Európa és a Kárpát-medence természeti értékeire, szépségeire, környezetünk védelmére, valamint a biodiverzitás fenntartásának fontosságára. A fesztivál lehetőséget ad az alkotóknak, szakembereknek, kutatóknak és a műfaj iránt érdeklődőknek a szakmai eszmecserére is.   

Mint írják, a  vetítések mellett idén is minden művészeti ág képviselteti magát a fesztiválon, ahol a természet értékeinek megőrzése és az ember ebben betöltött szerepe és felelőssége áll változatlanul a fókuszban.   

A zsűri által legjobbnak ítélt filmeket a nagyközönség - az előző évekhez hasonlóan - először a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon tekintheti meg ingyenesen.

Forrás: MTI

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 74 806 188 megtekintés

Videó: 47 969 559 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6887662

Jelenleg az oldalon

1
Online

Interreg CE1013 REFREsh