Amerikai tudósok olyan kísérletsorozat eredményét tárták a nyilvánosság elé, melyből kiderül, hogy nagyon is számít, hogy mit eszünk, iszunk. Ahogy a tanulmányból kiderül a biológiai szervezetünk a normális életfeltételek fenntartására törekszik folyamatosan , ennek rendeli alá anyagcsere folyamatainkat. Amikor táplálkozunk esszük, amit kívánunk, ami otthon van a hűtőben.

A szervezet a bejuttatott táplálékból próbálja felépíteni, fenntartani szervezetünket. Ha minden anyagot ki tud választani a bevitt táplálékból, akkor minden rendben van, minden építőelem rendelkezésére áll és azt a megfelelő helyre be is építi. Ilyen esetekben az ember úgy érzi egészségesen él, nem beteg, kiegyensúlyozott érzéssel él.

A globális világunkban ezek már nem szempontok a táplálék termelés versenyében. A nagyáruházakban a legolcsóbb, a profit a mérvadó, nem az a szempont, hogy egészsége legyél. A kényelmes emberek ki vannak szolgáltatva a nagyáruházak kínálatának.

A zöldségek tápértéke, vitamin tartalma, már töredéke a 60-as -70-es évek beli értékeknek. Hiába eszünk kétszer annyi szép paradicsomot, iszunk kétszer annyi tejet, sajtot, húst, nem jut elegendő változatos építőanyag a szervezetünkbe.

És most térjünk vissza a tanulmányra! A kimutatások szerint a rák kialakulása hasonló a strúmához. A szervezet sejtes burjánzásának az oka nem betegség, hanem egyfajta védekezési reakció, mert az egészségre törekvő szervezetünk nem talál megfelelő építőanyagot a probléma megoldására. Ilyenkor a legtöbb esetben elkezd burjánzani, hogy nagyobb felület rendelkezzen a hiba leküzdésére. Mi ezt úgy érjük meg, hogy rákosok vagyunk. Az orvosok alapvetően a góc eltávolításában gondolkodnak, vagy kémiai kezelésen, vagy sugarazással próbálják a tumort tönkretenni, nem pedig a hiba okát megtalálni.

Az orvosok soha nem nyúlnak ahhoz, hogy a táplálkozásodat próbálják rendbe rakni. Ők alapvetően a megoldást a gyógyszerekben a financiális lehetőségekben látják.

Magyarországon évente kb. 40.000 ember hal meg rákban. Senki nem propagálja. Az éves szinte pár ember halálát okozó influenza a központi médiáktól hangos.

Hippokratész a görög orvos-tudós is azt tanította növendékeinek, hogy mielőtt nekilátsz gyógyítani nézd meg a táplálkozását, tedd azt rendbe. Ha ezután is fenn áll a betegség, akkor kezdj el gyógyítani.

A nomád népcsoportoknál a rák ismeretlen betegség. Ez is elgondolkodtató érv a tanulmány mellett.

Az amerikai írást elolvasva csak azt tudjuk levonni, hogy igaz az a mondás most is, hogy az vagy amit megeszel.

Tanácsolni itt is csak azt tudjuk, hogy aki csak tud, járjon el piacra, vegye meg a kistermelőtől. Termelje meg magának, ha tudja, mert az biztos.

Figyeljen magára, mert legtöbbször az olcsóbb a drága.

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 067 149 megtekintés

Videó: 48 292 118 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen6920000

Jelenleg az oldalon

2
Online

Interreg CE1013 REFREsh