A mai közlekedési bírságok mértékének ismeretében célszerű traffipax-előrejelző használata. Aki nem akar aggályos lézerblokkolót igénybe venni, letöltheti okos-mobilra a jogszerűen használható applikációt.

A traffipaxjelző alkalmazás budapesti, Pest, Fejér és Baranya megyei traffipax-információkkal dolgozik, készítői folyamatosan bővítik a támogatott megyék körét. Androidos változata elérhető a Google Play Áruházból, s rövidesen megjelenik a iPhone-os verziója is, mely letölthető lesz az AppStore-ból.

A program ingyenes, semmilyen reklámot nem tartalmaz, s installálása után beállítható, hogy szöveggel, hanggal vagy éppen vibrációval jelezzen, ha a következő útszakaszon sebesség ellenőrzésre kell számítani.

A mobilon jelenleg be kell kapcsolni a GPS-t, hogy meghatározhassa az autó aktuális helyzetét, s használatához némi internet-adatforgalom is szükséges. Szellemes megoldás, hogy a traffipaxfigyelés automatikusan is elindítható, ha a mobil egyébként autós bluetooth kihangosítóhoz csatlakozik.

Jelenleg a fejlesztés záró szakaszában tartanak a Traffipaxjelző legújabb verziójával, melyet felhasználói visszajelzések alapján tökéletesítettek. A továbbfejlesztett jelző felhős kiszolgálóról tölti majd le a friss traffipax információkat (eddig ez a havi kiadásokkal jött) és figyelembe véve a leggyakoribb felhasználói kritikákat, nem lesz szükséges a riasztáshoz mobil internet, GPS, valamint böngészhető, kereshető lesz a mérési hely adatbázis.

Jogszerűségét garantálja, hogy a jelző nyilvánosan elérhető adatbázisokból, többek között a police.hu-ból dolgozik. Az alkalmazás a fixen telepített mérési pontokon - mivel ezek nincsenek benne ebben az adatbázisban - jelenleg nem riaszt. Az újabb változatban ennek lehetőségét már megteremtették, így rövidesen ezeken a helyeken is riasztani fog a rendszer.

Júniusra kész a továbbfejlesztett változat, melyhez már nem kell internet elérés, mivel cella információ alapján is működik majd az alkalmazás.

A programot ide kattintva töltheti le Android rendszerű telefonra:

Kattintson ide...

Forrás: pozitivnap.hu

Tafedim tea

Igmándi Sajtműhely

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Nézettség összesen

Cikk: 75 648 168 megtekintés

Videó: 48 848 932 megtekintés

MTI Hírfelhasználó

Látogatók

Összesen7014234

Jelenleg az oldalon

7
Online

Interreg CE1013 REFREsh