Épphogy vége a negyedik szériának, a hihetetlen nézőszámnak köszönhetően máris zajlik a válogatás a következő Való Világhoz. Bár százmilliókat kell költenie a csatornának a bírságokra (összesen 292 milliót), úgy tűnik, ezek az összegek anyagi befektetésként funkcionálnak.

Mással nem magyarázható, hogy bár folytonos problémák voltak a sárga karikák számozásával, illetve a műsorsáv megválasztásával, most pont ezeket a határokat igyekeznek tovább feszegetni. A készítők vállaltan több erotikát szeretnének becsempészni a villába, ami már a válogatásokon is fontos szempont. Szükség is van a rostára, pillanatnyilag ugyanis 38 ezer jelentkezőről lehet olvasni. Kérdés, hogy vajon a munkanélküliség, vagy a kalandvágy nagyobb az országban. Vélhetően Alekosz hatékony szerencsétlenkedésén felbuzdulva (elvégre mégiscsak győzelmet fialt a taktika) állítólag rengeteg olyan fiatal férfi jelentkezett, akik még nem vesztették el ártatlanságukat. Nyilván a szervezők is hatalmas lehetőséget látnak bennük egy hormonoktól túlfűtött villában. Még az is előfordulhat tehát, hogy esténként azt kísérheti figyelemmel a nagyérdemű, ahogy Szende Szabi ártatlansága körül folyik a vetélkedés: lesz, akinek az elrablása, lesz, akinek a megtartása áll majd érdekében.

Mindezért nem okolható egyértelműen a média. A nézettségi adatok egyértelműen bizonyítják, hogy ez az, amire a televíziónézőknek igényük van. Annak idején például a negyedik széria volt az egyetlen, amely képes volt megtörni a rivális csatorna műsorát, a hasonló kreativitással megszerkesztett Ezek megőrülteket. Az RTL Klub tehát várhatóan ismét nézettségi csúcsokat fog döntögetni. Itt a lé a tét...

forrás: mmonline.hu

Tafedim tea

Zanzibar Guru

WeblapWebáruház.hu

Map

free counters

Látogatók

Összesen4438083

Jelenleg az oldalon

2
Online